Nytt smink från Benecos. Tyska, prisvärda och veganska märket Benecos kommer nu med somriga sminknyheter för hela ansiktet – ögonbrynsgel, primer, foundation, concealer och flytande läppstift. Benecos produkter innehåller 100% naturliga och ekologiska ingredienser. Vi kikar närmare:

 

benecos brow gel brunette

Eyebrow Gel kommer i tre nyanser; mörkbrun, ljusbrun och transparent. Ögonbrynsgelen fyller i, formar och definierar ögonbrynen. Du får en naturlig look och den korrigerar små ojämnheter i brynen!

 

 

 

benecos palett pretty cold

 

Natural Palett kommer i två varianter och innehåller en blandning av ögonskuggor, rouge, highlight, puder och contourpuder. Smart att ta med på resan eller för dig som vill ha allt samlat!

 

 

benecos fun size mascara

 

Fun Size Mini Mascara. En mascara i ministorlek som passar bra på resor, i träningsväskan eller handväskan. Mascaran förlänger, separerar och lyfter ögonfransarna. Den ultrapigmenterade formulan ger intensiv svärta till fransarna.

 

 

benecos foundation stick sand

 

Foundation Stick är en krämig foundation med medium till full täckning som smälter in i huden och ger ett naturligt, jämnt resultat. Den är lätt att använda tack vare stickhylsan som dessutom är tillverkad i papp.

 

 

benecos cover stick vanilla

 

Cover Stick döljer finnar, mörka ringar under ögonen och ojämnheter på huden. Concealern har bra täckning och smälter fint in i huden.

 

 

 

benecos palette true blue

 

True Blue är en palett med fyra ögonskuggor som gör det enkelt för dig att sota och skugga dig fram till en blå sotning! True Blue har fyra skuggor i olika nyanser av blått som alla är lätta att matcha med varandra eller använda var för sig, vilket ger dig många möjligheter att variera look med en och samma palett.

 

 

benecos liquid lipstick coral kiss

 

Liquid Lipstick flytande läppstift som ger en matt, hållbar färg till läpparna. Formulan är lätt och sammetslen samtidigt som den inte torkar ut läpparna och känns behaglig. Kommer i 5 nyanser.

Spana in alla nyheter från Benecos här! >>>