Amerikanska sminkmärket Rms Beauty kommer med nya härliga produkter till sommaren! Vi älskar dessa små guldkorn som är baserade på kokosolja och med naturliga färgpigment från mineraler. Dessa fyra nyheter är alla krämbaserade och kommer i klassiska glasburkar med stora öppningar som gör det enkelt att dutta med fingrar eller borstar i burkarna. Eftersom produkten är fri från vatten och kokosoljan är antibakteriell gror det inga bakterier i burkarna.

Dessa är alla att betrakta som multiprodukter, alltså kan man använda dem till mycket! Den krämbaserade highlightern, Luminizern, kan du tex använda som ögonskugga, Lip Shine kan du använda som rouge och ögonskuggan kan du också använda som läppglans – perfekt!

Här är en närmare titt på nyheterna från Rms Beauty:

rms_champagne_rose

Rms Beauty, Champagne Rosé Luminizer är en highlighter i krämformat som har en hint av rosa i sig och som också går åt nude, perfekt för dig som tycker att originalet, Living Luminizer är för kall och silvrig. Den här kan du dutta på ögonlocket, vid ögonvrån, på amorbågen eller på kundbenet för extra lyster – så fint när man är solbränd!

rms_peach_luminizer

Rms Beauty, Peach Luminizer är en highlighter med skimmer som har en varm ton som går åt aprikos. Passar perfekt när man fått en solkysst hud, eller för dig med lite varmare och mörkare hudton. Applicera på toppen av dina kindben, strax under ögonbrynet eller på de ställen i ansiktet som du vill addera lite ljus och lyster. Självklart kan du även använda den som ögonskugga eller för addera lite lyster på dina läppar!

rms_embrace

Rms Beauty, Eye Polish Embrace är en krämbaserad ögonskugga med skimmer som är en kall rosa och som ger en lätt metallic finish. Den här kan du leka hur mycket som helst med! Antingen använder du den som den är på dina ögonlock, eller så mixar du den med andra favoritnyanser från Rms. Det går också utmärkt att grunda med denna och sen applicera någon av Rms Beautys puderögonskuggor för att skapa ett mer dramatiskt öga. Embrace funkar också som highlighter om du önskar, eller varför inte som rouge och läppglans också!

rms_enchanted

Rms Beauty, Lip Shine Enchanted är en läppfärg som ger glans och är en dämpad bärfärgad nyans med guldiga undertoner och lite skimmer i sig. Dutta över ditt läppstift för extra djup och glans, eller använd för sig själv. Den är rikt pigmenterad, och inte så genomskinlig som andra läppglans kan vara. Du kan självklart också använda den som rouge om du önskar lite glam på kinderna!

Här kan du spana in vårt sortiment av smink från Rms Beauty >>>

Estelle-thild-lipstick-swatches-arms1

I Rms Beautys sortiment ingår bland annat läpstift, Wild With Desire Lipstick som kommer i flera snygga nyanser. Spana in dem här >>>>

rms-beauty-eyeshadows-1-1024x576

Och förutom krämbaserade ögonskuggor, erbjuder de också puderögonskuggor i flera smickrande och användbara färger, Swift Eyeshadow. Spana in ögonskuggorna här >>> (Rea på några av dem just nu!)

RMS-un-cover-up

Vi har också gjort en guide till Rms Beautys storsäljare, Un Cover-Up som är en krämbaserad produkt som dubblar som foundation och concealer. Läs guiden här >>>