Ekologisk deodorant från Wise.

Det svenska märket Wise tillverkar alla sina produkter i en liten skala med en stor portion själ och hjärta! Tillverkningen sker på Värmdö i Stockholm eller Medevi Brunn i Östergötland. Grundaren till Wise är Gunilla Brunell och det är även hon som tar fram alla recept och omsorgsfullt väljer ut alla ingredienser, då Wise aldrig köper några färdiga baser. Jag har hårdtestat deras ekologiska deodorant under fem veckor och jag kan säga att jag är imponerad. Riktigt imponerad, till och med!

 

Deodorant Citrusfresh.

Citrusfresh är en unisex deodorant som ska passa alla hudtyper. De verksamma ingredienserna är eteriska oljor och Alun som tillsammans motverkar svettlukt och håller armhålan ren och fräsch.

Deon är en klassisk roll-on som gör appliceringen enkel och effektiv, den torkar snabbt och missfärgar inte kläderna. Den doftar precis lagom mycket av citron. Doften funkar precis lika bra på mig som den gör på min sambo. Min känsliga hud har inte bråkat och den har aldrig kliat eller gett mig utslag.

DSC_0163

 

När det kommer till svettlukt har även den lyst med sin frånvaro vilket betyder att jag numera kan lägga till Wise till min extremt korta lista på Ekologiska deodoranter som faktiskt fungerar!

Jag är otroligt glad att det är ett svenskt märke som har lyckats skapa en sådan fantastisk produkt!

 

TIPS:

Kan även lägga till att jag under dessa veckor även använt min deodorant som ett myggstift då citrondoften kommer från den eteriska oljan Litsea Cubeba, vilket råkar vara en doft myggorna inte uppskattar.

 

Pris: 239kr Finns att köpa här

Fler ekologiska deodoranter som jag har testat.

 

sign