Tänkte vi skulle köra en uppdatering kring min eksem resa. Jag fick ett formulär att fylla i ang mina levnadsvanor samt vilka mål jag vill uppnå. Utifrån den kommer sedan min Hälso/närings coach Victoria skräddar sy mitt program. 

Mina mål är mina eksem ska bli bättre och ev försvinna! Men jag vill även bli starkare samt bli mer energisk och äta bättre,  jag vill helt enkelt ge min kropp de absolut bästa förutsättningarna.

Så hur kommer då resan se ut?

Vitalisera hälsocoaching utifrån 3 punkter : – Ta bort – Tillför – Förstärk -. 
1. Vad behöver du ta bort?
Vad i din dagliga kost snarare stjälper än hjälper din hälsa och välmående? Hur mår du när du undviker inflammatoriska livsmedel som t.ex. socker? Hur påverkas du av livsmedel som är kända irritanter t.ex. gluten, sötningsmedel, soja, majs, nattskatteväxter etc.? Har du matintoleranser utan att känna till det?

2. Vad behöver du tillföra?
Mat är medicin. Handen på hjärtat, ger du din kropp tillräckligt med näring? Ger du både dina celler och tarmbakterier den mat den suktar efter? Behöver du stötta med tillskott?

3. Vad behöver du förstärka i din livsstil?
Här tas en klarsynt titt på hur du lever ditt liv. Vi vill boosta sådant som kropp och själ mår bra av som god sömn, tillräckligt med motion, energigivande relationer, tid i naturen och aktiv avslappning i form av meditation, mindfulness eller andningsövningar. Vi ser också över rent praktiska saker som hur du äter och hur du går på toaletten.

Exakt hur det kommer se ut för mig vet jag inte men snart är jag igång, och jag har förberett mig mentalt under hela december. Jag vet att det kommer bli svårt framför allt med maten, men jag kommer klara det!

Mer från Eksem resan:

Eksemresan: en ny vändning 

sign