Under sommarn får håret ta en del stryk av bad och solens strålar. Mitt lockiga hår är väldigt torrt och behöver mängder av fukt. Därför har jag valt två ekologiska sommarmåsten till håret som vårdar samtidigt som de gör under för mina torra lockar.

 

Yarok feed your curls

Är en styling-crème som bevarar fukt, lagar kluvna toppar och sätter stopp för trassel. Det är en vit fyllig kräm som doftar diskret. Till mitt relativt långa och extremt tjocka hår krävs bara en liten klick (krämen är jättedryg!). Efter duschen reder jag ut mitt hår med fingertopparna, sedan applicerar jag krämen i hela håret för att slutligen låta håret torka i fred. Resultatet blir naturligt mjuka och glänsande lockar. Älskar produkter som stylar håret samtidigt som de vårdar. Ett självklart sommarmåste!

weleda

Weleda Oat Replenishing Treatment

En inpackning till håret är alltid en bra ide att lägga till i sin hårrutin och på sommarn känns det extra viktigt att tillföra extra kärlek till sin kalufs. Weledas Oat Replenishing Treatment är en intensiv kur för torrt och skadat hår vilket gör den perfekt som en extra fuktbomb efter sol och bad. Använd som en vanlig inpackning eller sätt den enbart i topparna 10 minuter innan du hoppar i duschen. En kanoninpackning till ett bra pris, heja Weleda! Ett solklart sommarmåste!

12782053_10153345472041892_1813421109_n