Finnplåster måste väl ändå vara 20-talets bästa uppfinning? Dessa från Common Clouds är lätt mina favoriter – lite av finnplåstrets Rolls Royce. De är effektiva men framförallt genomskinliga på huden. Dessa magiska små plåster är utformade som små moln ~cute ~ och är gjorda av vegansk hydrokolloid. De skyddar huden från 1. klämsugna fingrar 2. att smuts tränger sig in samt minskar synligheten av dom där envisa finnarna. Jag har suttit med 5 finnplåster i ansiktet under teamsmöten med jobbet utan att någon märkt. På riktigt, de syns inte på huden? Förstår inte hur det är möjligt.

Common Clouds finnplåster

Ett paket kommer med två storlekar; små och stora moln. Nu har Common Clouds dessutom tagit fram ”moon patches” som är ett större finnplåster som täcker ett större område. Perfekt för mig som sällan får 1 finne utan snarare 3, 4, 5 på ett och samma ställe.

Hudpositivism

Det jag älskar med Common Clouds som varumärke är att de verkligen trycker på det här med hudpositivism. Jag önskar verkligen att det här märket fanns när jag växte upp och brottades med acne och dålig hud. Jag hade behövt SE denna typ av marknadsföring. Det är inget förskönat, inget photoshopat. Det är riktig hud. Fin och äkta hud.

Finnplåster

Nej men dessa är SÅ bra. Jag har ju bunkrat upp med ett par olika sorters finnplåster, men har uppriktigt sagt inte öppnat några andra sedan jag upptäckt Common Clouds. Har svårt att se hur något annat märke skulle överträffa detta.