Jag var ny till hela serumvärlden när jag fick möjlighet att testa detta. Jag blev verkligen positivt överraskad. Serumet absorberas smidigt av huden utan att lämna någon oljig känsla. Doften är mild och härlig och glasflaskan känns lyxig i handen. Det räcker med bara ett eller två pump för hela ansiktet. Efter att ha använt det regelbundet märker jag att min hud känns både återfuktad och slätare. Det har blivit en mycket uppskattad del av min hudvårdsrutin. Mitt betyg är 5/5.

Om produkten

Dr Sannas Närande Anti-Aging Serum för Torr/Mogen hy är ett serum som syftar till att ge huden en intensiv fuktboost och främja dess naturliga förnyelseprocess. Det innehåller hyaluronsyra i två molekylstorlekar för att både låsa in fukt och bidra till djupare återfuktning, samt extrakt från grönalg som verkar lugnande och stärkande för huden. Baobaboljan bidrar till att öka hudens elasticitet, och probiotikan i formulan hjälper till att balansera hudens mikroflora och har lugnande egenskaper.

Användning

Serumet appliceras bäst på fuktig hud, morgon och kväll, efter rengöring och före eventuell ansiktsolja samt dag- och nattkräm. En liten mängd klappas in över ansikte och hals för optimal effekt. Det är designat för att fungera väl med resten av hudvårdsrutinen och ge en mjuk, återfuktad hudkänsla.