Med öppna armar välkomnar vi Evanesce Crème till vår shop! Denna fantastiska kokosolja är utvunnen ur  thailändska kokosnötter och har en mjukgörande, återfuktande och åldersförebyggande effekt på din hud. Grundaren, Ian Reynolds spenderade två år av forskning för att framställa produkten och Evanesce ger dig, med hans egna ord, världens bästa kokosolja!

Idén fick han under en semester i Thailand när hans fru var ute efter en fuktkräm men blev rekommenderad kokosolja på det lokala apoteket. Hon var tveksam men gav det ett försök och blev positivt överraskad eftersom hennes torra hud direkt absorberade fukten från oljan.

Det som gör oljan så fantastisk är laurinsyran, som är kraftfullt antibakteriell, och finns i jungfrukokosolja mer än någon annan substans på jorden. Detta i kombination med antioxidanter hjälper till att förbättra hudens spänst och medverkar till att du ser yngre ut! Dock är det inte bara huden tar nytta av Evanesce, den har många fler användningsområden än så. Den fungerar utmärkt som sminkborttagning och avlägsnar till och med din vattenfasta mascara. Oljan löser upp vaxbaserad ögonmakeup och efterlämnar det känsliga ögonområdet återfuktat. Andra sätt att använda oljan på är som balsam, vid rakning, för torra armbågar, fötter och nagelband. Endast fantasin stoppar dig!

Hela familjen får användning av Evanesce, och den exklusivt mattsvarta förpackningen ger badrumsskåpet eller sängbordet ett lyft precis som du!

Köp eller läs mer om Evanesce kokosolja här! ->>