TIME MIRACLE Hydra Firm Hyaluron Concentrate Jelly blev direkt en favorit I mitt badrumsskåp. Den absorberas snabbt av huden och täpper inte till mina porer.
Den kommer i en stor 75 ml flaska till skillnad från andra serum som kommer i mycket mindre flaskor. Detta betyder inte bara att det kommer att hålla länge utan det gör den också till ett mycket prisvärt serum. Jag har använt det i över två månader och det finns fortfarande mycket kvar.
TIME MIRACLE Hydra Firm Hyaluron Concentrate Jelly innehåller en kombination av olika hyaluronsyror. Natriumhyaluronat som har en låg molekylvikt, vilket innebär att det kan tränga djupt in i huden och återfuktar den inifrån. Hydrolyserad hyaluronsyra, arbetar mer på ytnivå för att jämna ut och återfukta huden. Kombinationen gör detta till ett superserum för att återfukta din hud och låsa in fukt.
Förutom hyaluronsyra innehåller serumet även björkvatten som ger en blandning av aminosyror och antioxidanter, allt till hjälp för att hålla huden frisk och se yngre ut. Även glycerin hjälper huden att behålla sin fukt.

Jag kan verkligen rekommendera detta serum!

Betyg: 4,5 av 5

/Beatrice