Bruns är ett svenskt märke som grundades av två kvinnliga frisörer som tröttnade på att det inte fanns milda och effektiva ekoprodukter i branschen, så de började tillverka sina egna produkter. I Bruns sortiment finner du allt som hör ett vackert hår till- hårtvätt, styling och inpackningar som är gjort på fina ekologiska ingredienser med ett helhetstänk med allt från innehållet till förpackningen.

Bruns Balsamspray nr 18

Bruns Balsamspray nr 18 med doften ”sprudlande tangerin” är ett handgjort, vårdande och återfuktande leave-in balsam som kommer i en stilren mörkgrön plastflaska med spraypip. Huvudingredienserna är jojobaolja, aloe vera och sheasmör som vårdar och reder ut tovigt och frissigt hår. Kan appliceras i både torrt eller fuktigt hår.

Det är en produkt som håller vad den lovar. Håret blir mjukt, lättkammat, och får en fin lyster, utan att produkten tynger ner eller gör att håret ser fett ut. Det är den bästa balsamspray som vi använt i min familj.
Doften är dock ganska påtaglig, vilket är perfekt om man gillar citrusdoft, vilket jag gör, men annars kan vara en nackdel.

Betyg: 5/5

/Sofia B

Läs om fler leave-in produkter här>>>

Du läser mer om hur du får ett vackert hår här:

Slitet hår? 4 produkter som boostar håret!