Naturlig Bronzer. Inika är ett märke från Australien som tillverkar smink och hudvård fyllda av botaniska och etiskt producerade ingredienser som gör dig vacker inifrån och ut. Produkterna är veganska och ekologiskt certifierade och har en hög standard vad gäller innehåll. Inika har vunnit många priser för sina rena och innovativa produkter!

Inika Baked Mineral Bronzer

Det här är livets bronzer! Jag har provat många olika sorter; i mineralform, i pressat puder och i krämform. Men denna lilla (ok, den är inte så liten) goding är verkligen en fullträff! Färgen är väldigt smickrande och pigmenterad och den glider mjukt på och lämnar efter sig en solkysst yta på ansiktet där man sveper över med puderborsten. Jag använder en ganska stor borste för att få en naturlig look över kindben och panna och det är väldigt lätt att bygga upp färgen om man känner att det behövs. Brukar också använda den på ögonen för att få ihop färgerna i ansiktet lite mer, och det sitter fint hela dagen.

Jag har en medium hudton och får en lättare bränna på sommaren så jag var lite rädd att denna nyans skulle vara lite för mörk för mig men nyansen ”Sunbeam” passar mig perfekt! Förpackningen faller mig också i smaken med en svart, matt dosa med en spegel inuti.
Jag upplever att denna bronzer har en matt finish, men för mig är detta inget minus! Skulle köpa den igen alla gånger, denna är en keeper!

Betyg: 5 av 5

/Martina G

Här kan du spana in fler bronzers>>>

En annan storfavorit från Inika kan du läsa om här:

Long Lash Mascara från Inika får toppbetyg!