Nyheter från Kora Organics. Äntligen kan vi välkomna de otroligt lyxiga och näringsrika nyheterna från Kora Organics – Turmeric Glow Moisturizer och Milky Mushroom Gentle Cleansing Oil!

Kora Organics är hudvårdsmärke som grundats av australiensiska supermodellen Miranda Kerr. Hudvården är av hög kvalité och innehåller extrakt från nonifrukten, en superfrukt som används för att hela och läka kroppen på både insidan och utsidan. KORA Organics produkter innehåller högpresterande ekologiskt certifierade, naturliga ingredienser så som jojobaolja, aloe vera, essentiella fettsyror, örtextrakt, eteriska oljor, Vitamin A, C samt E och många andra aktiva, föryngrande och återställande ingredienser.

 

 

Kora Organics Turmeric Glow Moisturizer är en liten juvel som förtjänar sin plats i badrumshyllan! Här är en ansiktskräm som jobbar mot hyperpigmenteringar, mörka fläckar, glåmighet samt fina linjer och rynkor. Crèmen är närande, mjukgörande och djupt återfuktande, fylld med näringsrika ingredienser som – lyssna på det här – gurkmeja, mikroalger, olja från ökendadel, nypon och maracuja samt lakritsextrakt som tar fram glowet och återfuktar på djupet.

”Detta är Katys favorit (Perry, reds anm) och hon brukar få en del utbrott, men inte med denna! Det är en fantastisk kräm som passar alla hudtyper” – Miranda Kerr

Här klickar du hem Kora Organics Turmeric Glow Moisturizer för 679 kr >>

 

Kora Organics Turmeric Glow Moisturizer – Refill. Dessutom finns en refill att köpa till ansiktskrämen – så smart, hållbart och ekonomiskt att kunna fylla på av favoritkrämen utan att köpa en ny burk och slippa extra plast på köpet.

”Jag tyckte det var viktigt med den här typen av refiller, eftersom glasburken är så fin. Det kändes onödigt att behöva köpa en ny varje gång” – Miranda Kerr

Här klickar du hem Kora Organics Turmeric Glow Moisturizer Refill för 529 kr >>

 

 

 

Kora Organics Milky Mushroom Gentle Cleansing Oil är en tvåfas-rengöring med olja och mjölk som skonsamt rengör huden och tar bort smuts, olja och makeup. Du får det bästa ur båda världar – en oljefas som tar bort de mest envisa smink, solskydd och smuts medan mjölkfasen sköljer bort oljan och lämnar huden ren utan den stramande känslan. Noga utvalda ingredienser som olja från äppelfrö och babassu samt noniextrakt och silver ear-svamp ger näring och ser även till att lämna din hud återfuktad.

“Jag brukar inte gilla oljerengöringar, men vi ville skapa en som kändes lätt och mer som en vanlig rengöring. Och den lämnar inga feta hinnor, utan huden känns enbart fräsch och ren. – Miranda Kerr

KORA Organics produkter är ekologiskt och naturligt certifierade i enlighet med COSMOS strikta standards.

Här klickar du hem Kora Organics Milky Mushroom Gentle Cleansing Oil för 449 kr >>

 

Här hittar du hela sortimentet från Kora Organics >>

Mer läsning om Kora Organics:

Miranda Kerrs skönhetsfavoriter från KORA Organics