Solpuder & bronzingpuder: bästa sättet att få glow! Än så länge har vi inte hunnit få så mycket sol på nosen – men det fixar vi snabbt och enkelt med en schysst bronzer eller ett solpuder. När den starka vårsolen är framme satsar vi hellre på tankesättet ”Fake it ’til you make it” och skyndar långsamt med hjälp av solskydd och lite låtsasbränna. Kolla in guiden nedan – med naturliga och ekologiska bronzers – för att ta reda på vilken typ av produkt som passar dig bäst!

lily lolo solpuder bronzer matt lyster

Löst mineralpuder: Lily Lolo Mineral Bronzer >>>

Blir du lätt blank? Då är mineralpuder perfekt för dig. Passar även en hy som lätt får tilltäppta porer eller finnar. Den här bronzern är lätt att använda för att ”bygga upp” resultatet du önskar. Pudra ett tunt lager över hela ansiktet eller fokusera på kindben, panna och tinningar. Även fin att använda som ögonskugga ihop med en fin highlighter. Kräver en bra borste för bästa resultat.

 

RMS Beauty bronzer solpuder lyxig naturlig

Krämig kokosbaserad bronzer: RMS Beauty Buriti Bronzer >>>

Höjden av lyx. Älskar du krämiga dryga produkter med innehåll som är ”crème de la crème”? Satsa i så fall på denna Buriti Bronzer från RMS Beauty. Består bland annat av härligt vårdande kokosolja och vitaminrik buritiolja från Sydamerika. Älskar du lyster? Då har du funnit din vän. Ger naturlig glow som inte känns ”påsminkad”, går att bygga på för ett mer markant resultat. Och passar självklart också som ögonskugga! Lätt att resa med, packa ned i väskan och här behöver du bara använda dina fingrar!

lily lolo sculpting shading contouring highlight solpuder bronzer

Bygg kontraster genom shading: Sculpting Powder Lily Lolo >>>

Perfekt för dig som vill highlighta och skugga fram din bränna. Lägg lite av highlightern på näsa, kindben och under ögonbrynet, så kommer du genast se piggare ut. Addera sen den mörkare skuggan gradvis där skugga vanligen slår mot ditt ansikte. Som ett bronzigt ansiktslyft i light-form. Här rekommenderar vi 2 olika borstar – en för den mörka bronzern, och en mindre borste för den ljusare nyansen – perfekt contouring-kit!

solpuder bronzer matt naturlig maria akerberg

Pressat solpuder i kompakt dosa: Maria Åkerberg Bronzer >>>

Denna bronzer heter Sun Kissed och den kan du pudra över hela ansiktet eller använda som rouge. Den håller bra på huden, har snygg lyster utan stora glitterpartiklar som vissa bronzers har. Enkel att lägga på med precision under kindbenet eller att pudra på med en kabukiborste för ett solkysst resultat! Ger en riktigt snygg och fräsch glow! I botten av dosan hittar du en platt puff som du kan använda, men allra bäst appliceras detta kompakta solpuder med en borste.

bronzer solpuder dr hauschka glow lyster

Flytande bronzer i skir form: Dr. Hauschka Translucent Bronzing Tint >>>

Det här är inte ett solpuder som du ser, utan en flytande bronzer i lättflytande konsistens, som en ultralätt mjölk. En kanonprodukt för dig som söker ett helhetsintryck; perfekt att blanda med din dagkräm, eller att accentuera din krämbaserade makeup med! Enkelt att applicera med bara fingrarna, men du kan också använda en makeup svamp eller beauty blender för ett snyggt resultat. Funkar också finfint att lägga på nyckelben, axlar, smalben eller där du själv önskar solkysst lyster utan skimmer eller glitterpartiklar.

Läs mer här om hur man lyckas med bronzer:

Hur får jag ett naturligt resultat med bronzer?

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>