Tillhör du skaran som redan är såld på saltspray? Eller har du ännu inte fått grepp om produkten? Många förknippar saltspray med sommartider, men saltspray är en perfekt multiprodukt för håret som självklart kan användas året om. För typiskt fint skandinaviskt hår kan saltspray användas både för att ge volym, styling och struktur. 

Bruns Frisörer populära Saltsprayer: nr 12 Frisk Mandarin och nr 13 Oparfymerad – som också finns i praktiska reseförpackningar på 100 ml som du hittar här >  är perfekt för dig som vill testa saltspray för första gången! Bruns saltsprayer kan användas för att styla alla typer av hår och längder. De ger bra stadga, naturlig rufs, lagom fluff och lite strävhet.

Bruns Frisörer tipsar om fem olika sätt att använda saltspray:

1. Använd saltspray som volymspray

Spraya rikligt i fuktigt hår och föna det torrt, gärna med en rundborste. Ger form och volym åt frisyren.

2. Använd saltspray som läggningsspray

Spraya direkt på torrt hår. Rulla upp håret på spolar eller använd värmeborste. Ger stadga och hållbarhet till håret.

3. Använd saltspray för att skapa en beach-look:

Spraya och fingerkamma håret för att sedan krama fram vågor. Ger ett nonchigt, ”naturligt” saltkysst hår utan att du ens behöver gå till stranden.

4. Använd saltspray för att fixa frisyren dagen-efter

Borsta igenom ditt hår, spraya i hårbotten och gnugga med handduk. Ger ett rufsigt resultat.

5. Använd saltspray som hårvax

Saltspray är perfekt för korta hår som inte vill använda hårvax då det ger liknande effekt, utan att håret blir lika fett. Kan appliceras i både torrt och fuktigt hår.