Våren smyger sig på och det är dags att anamma de nya fräscha vårtrenderna och vinka adjö till vår bleka glåmiga vinter-look! Ut med det gamla och in med det nya! Här listar vi sex av de största skönhetstrenderna för våren 2017 som du kan passa på att haka på redan nu.
(Klicka på länkarna under bilderna för mer infrmation om respektive produkt)

1. Naturliga bryn

bryn trend 2017

Vi är otroligt trötta på att se målade bryn som är skuggade till perfektion och där en skarp linje undertill komplementeras med ruskigt mycket highlighter underifrån. Det ser ut som tecknad film – bort med det! Låt brynen växa fritt istället, tänk: 80-talets Brooke Shields och du hamnar rätt! Fyll bara i brynen där de behöver förstärkning och plocka bara bort de strån som faktiskt hamnat på villovägar.
1.Browfood
2.Brynskugga
3.
Zuii ögonbrynspenna


Bildkälla

2. Glow!

glow produkter trend 2017

Nu mer än någonsin vill vi se ett härligt och lystrigt glow. Så lägg de matta och beiga pudren på hyllan och satsa på krämiga foundations, highlighter och serum och oljor som ger fint glow.

1. Body Glow
2.
CC-kräm
3.Luminizer + borste


Bildkälla

3. Låg hästsvans

lag hastsvans hartrender 2017

Så snyggt! Plus stt du slipper få håret i ansiktet och i läppglansen när vårbrisen virvlar förbi! Matcha låg hästsvans med stora örhängen och markerade läpppar, du kommer känna dig snyggast i stan!

1.Borste som ger glans
2.
Leave-in spray
3.
Hårkur: glans

Bildkälla

4. Burgundy

burgundy trend 2017 beauty

Den här bäriga tonen ser vi gärna mer av i vår – även om färgen traditionellt sett känns mer höstig. Men dumpa pastellerna i vår och låt läpparna bli en kontrast mot de ljusa vårfärgerna. Kvällstid: Våga burgundy på ögonlocken, galet snyggt!

1.Ögonskugga
2.
Nagellack
3.
Läppstift

Bildkälla 1 & bildkälla 2

5. Blanka ögonlock

ogonskugga blank trend 2017

Du behöver inte längre dutta med puder- och lösögonskuggor. En av de hetaste trenderna är ”lackade lock” – krämiga ögonskuggor som du inte behöver lägga på med någon större precision, huvudsaken är att de blir härligt glansiga!
1.Blank ögonskugga i krämform
2.Eye Polish – baserad på kokosolja
3.
Master Mixer

Bildkälla

6. Den slarviga knuten

slarvig knut hartrend 2017

Låt håret vara rufsigt och bångstyrigt. Samla håret i en hög knut (eller en låg i nacken om du föredrar det) och låt några slingor falla ner. Löjligt enkelt och galet snyggt! Använd gärna saltspray eller hårpuder för att få till en schysst textur!

1. Saltvattenspray
2. Torrschampo / Stylingpuder
3. 
Kam

Bildkälla 1 & bildkälla 2