Har du känslig hud och letar efter en produkt som hjälper att vårda och lugna? Care of Gerds 24/7 Organic Sensitive-serie har den fantastiska 24/7 Skin Balm, utan tillsatt parfym och innehåller bland annat vårdande kakaosmör, sheasmör och avokadoolja för att återfukta den känsliga huden. Vi kikar närmre:

 

Care of Gerd 24/7 Skin Balm är ett ansiktsbalm utan vatten som skyddar den känsliga hyn mot kyla. Den utvecklades ursprungligen för barn, men eftersom produkten blivit så populär bland såväl stora som små så har produkten fått nytt namn. 24/7 Skin Balm är mjukgörande och lindrar samtidigt irriterad hud. Använd på kinder och näsa som mest utsatta mot kyla.

Köp här >>>

 

 

 

Andra produkter i 24/7 Sensitive Serien som kan passa dig:

 

Care of Gerd Body Lotion 24/7 är en härligt mjukgörande kroppslotion för den torra och känsliga huden. Denna body lotion binder fukten till din kropp och motverkar torrhet effektivt. Den ekologiska kakaosmöret ger formulan en mild naturlig doft och mjukgör huden på det mest tillfredsställande sätt! Finns i två storlekar: 200 ml och 500 ml.

Spana in här! >>>

 

 

 

 

Care of Gerd 24/7 Shampoo & Body Shower är en multiprodukt med schampo och duschkräm framtagen för dig som är känslig. Produkten innehåller snälla tensider och milda aktiva substanser som rengör ditt hår och kropp med ekologiskt certifierade råvaror och stör inte hudens naturliga pH-värde. Innehåller lugnande aloe vera som vårdar känslig hårbotten och hud! Finns i två storlekar: 200 ml och 500 ml.

Spana in här! >>>

 

 

 

 

 

Care-of-gerd-24-7-skin-oilCare of Gerd 24/7 Skin Oil är en mild olja lämplig att användas i den dagliga vården av din baby eller av av dig som har extra känslig hy. Skin Oil innehåller vegetabiliska oljor som skyddar huden och gör den mjuk. Använd vid rengöring, babymassage eller skorv. Du med känslig hud smörjer med fördel in dig direkt efter duschen!

Spana in här! >>>

 

 

 

 

 

Spana in hela Sensitive-serien här >>>