Visste du att Weleda utsågs till världens mest hållbara företag inom naturlig och ekologisk hudvård år 2016? Weleda grundades redan i början av 1920-talet och är därmed ett av branschens äldsta – och även största – företag. Här på Naturligt Snygg kan du handla de allra flesta av Weledas sortiment av hud- och hårvårdsprodukter – och vi vet att många av våra läsare gillar och är nyfikna på Weledas produkter.

Har du några frågor om Weledas produkter? I sådana fall är det dags att se hit. Under mars har vi ett samarbete med Weleda där deras experter och hudterapeuter svarar på läsarfrågor hos oss på Naturligt Snygg. Så oavsett om du funderar över innehållet i någon särskild produkt, om du vill veta vilken produkt som passar din hudtyp eller om du vill ha tips på produkter som lindrar något särskilt hudproblem är det bara att ställa din fråga till oss.

Du kan skicka din fråga i ett mejl till vår kundtjänst (mejla: kundservice@naturligtsnygg.se – och märk brevet med ”Weleda-fråga”) eller skriva din fråga i kommentarsfältet i denna artikel. Alla frågor vi får in kommer att besvaras av Weledas experter och presenteras här på sajten. Så ta tillfället i akt och hör av dig till oss med dina hudvårds frågor! Skicka/ställ din fråga senast den 12 mars.

Klicka här för att ta del av hela Weledas sortiment >>>