Nu har vi fått in massa härliga nyheter från Zuii i webbshoppen – passa på att fylla på din sminkväska nu!

De nya produkterna vi tagit in i shoppen är Flytande foundations, puderfoundations, läppstift, concealers, rouge, ögonskuggspaletter och mascaror! I shoppen hittar du nu över 25 nya produkter – i noga utvalda nyanser och färger. Vår bloggare gillar produkterna skarpt! Både Sofielou & Maya Nestorov blev förälskade i rougen. Läs om vad de tyckte här:
Mayas favorit-rouge och highlighter från Zuii Organic! >>>
Sofilou recenserar: Rouge från Zuii i färgen Melon

zuii-rouge-1024x710

Två andra nya favoriter är ”Sheer Lipstick” som är sådär lagom täckande i färgen och som kommer i de trendiga nyanserna ljusrosa och nude. Hannah Sjöström testar dem just nu och är vårförälskad i dem båda (recension kommer inom kort!)
Crystal – Sheer Lipstick >>>
Mish – Sheer Lipstick >>>

 

Så här tycker Hannah om concealern som kommer i pennform:
Otroligt smidig penna som har en bra neutral färg. Mjuk i själva stiftet, så den är lätt att måla på huden, och även sudda med fingret efter man målat, eftersom den är så krämig. Användbar, funkar dock bäst på fläckar och inte riktigt lika bra för att ljusa upp under ögat. Är också väldigt bra på att jämna ut hudtonen, så den är nog bra som en primer. Har bra hållbarhet, tack vare sin mjuka “seghet”.

 

Såhär tycker Hannah om Zuii Organics flytande foundation:
En fast puderkaka som är väldigt lätt att bara svepa runt en vanlig puderborste i och sen borsta på ansiktet. Och det blir så bra! När jag har ansiktsolja och ansiktscreme under ger några svep med denna en strålande lyster till huden, lagom täckning och en fin och jämn hudton. Mineralerna syns knappt på huden, de smälter liksom in. Denna är perfekt de dagar det ska gå snabbt. Hyfsad hållbarhet.
Shoppa nyheterna här >>>
 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>