Inlägg i samarbete med The Beauty Archive

Vi alla älskar en bra highlighter och senast har The Beauty Archive lanserat två Illuminating Creams kallade Embrace och Empower. The Beauty Archive står för skandinavisk minimalism, hållbar skönhet och modern design – och jag kan verkligen hålla med om att märket checkar alla boxarna.

The Beauty Archive tillverkar chic, makeup av hög kvalité som innehåller ekologiska ingredienser som vegetabiliska oljor och vaxer och görs i små batcher. Makeupen är fri från nanopartiklar, parabener, parfym och genmodifierande ingredienser. De är även 100 % vegan vilket gör att de undviker karmin och använder syntetiska färgpigment för att få till sina färger, tills The Beauty Archive hittar andra alternativ.

Grundaren Zandra berättade den fina storyn bakom namnen på båda Illuminating Cream:

  • Embrace – En mjuk lavendelrosa highlighter. Embrace handlar om att omfamna sin skönhet och ger ett fint, subtilt glow till huden.
  • Empower – En vintage champagnefärgad highlighter. Empower handlar om att förstärka sin skönhet och ger direkt en glow till huden när den appliceras.

The Beauty Archive har även lanserat Retractable Precision Brush, en handgjord borste som är perfekt för detaljerade applikationer som i ögonvrån och på läpparna men även on the go när du vill bättra på sminket under dagen. Borsten har syntetiska hår och tillverkas i Italien. Designen och kvalitén är riktigt fin!

Kolla in hela sortimentet och lägg en beställning på www.thebeautyarchive.se ♥