För några veckor sen var jag på Dr Hauschka‘s presslunch för nylansering av deras sminkkollektion. Produkterna har fått en ny förpackning och kollektionen har gjorts om lite; man har behållt bästsäljare och lagt till nya produkter. Bland annat har de ett spännande nytt puder och ögonskuggs- och brynpaletter, ett välkommet tillskott i naturliga och ekologiska skönhetsvärlden!

Det finns en hel del färger i läppsortimentet, alla färgerna går att välja i vilken täckning man vill ha. Läppstiften ger full täckning, sheer läppstiften ger – som namnet avslöjar – en lättare täckning med lätt skimmer och läppglansen ger minst täckning och mest glans.

Dr Hauschka har valt att behålla bästsäljarna och bara ge dem en ny förpackning – som mascarorna. Nytt, roligt tillskott är transparenta bryn- och fransgelén ni kan skymta längst bak!

Photos by Alma @ Studio Emma Svensson

Men visst är det en förbättring? Här skymtar ni även det färgkorrigerande pudret som alltså har olika färger i sig, den går att använda med en stor borste och svepa över ansiktet eller genom att använda en mindre pensel och enbart använda vissa färger, till exempel grönt på rodnader. Är ni nyfikna på att testa något? ♥