Här kommer recensioner på dessa tre godigar – ja Mossa har verkligen imponerat på mig, det är sällan jag gillar allt jag testar från ett märke men dessa tre är toppen! Varför? Läs!

Micellar Water from Mossa, 200 ml and ca 119 SEK

Ett micellärvatten som ska rengöra, tona och återfukta huden, innehåller bland annat rosenvatten, vitamin från hallon och hyaluronsyra och ingredienserna är 99 % naturliga. Doftar svagt av hallon (underbart!) och rengör huden och lämnar den återfuktad utan att lämna en hinna av fukt på huden. Makeup tar den bort utan problem med, men ögonmakeup skulle jag rekommendera en olja istället då den kan svida i ögonen. Jag föredrar dock att använda den som en toner, det vill säga efter rengöring för att ta bort eventuella sminkrester. Micellärvattnet är skonsamt, irriterar inte och gör inte huden stram på något sätt. Helt enkelt en fullträff enligt mig! Betyg: 5/5

Skin Perfector in “Soft Beige” from Mossa, 50 ml and ca 149 SEK

Jag har de senaste året börjat intressera mig för BB creams och testat olika märken. Jag kan dock avslöja på en gång att denna tar hem priset än så länge – den absorberas fint på huden utan att lägga sig i veck eller porer, återfuktar, sitter hela dagen, ger lyster och en del täckning. Ja, trots att den lovar lätt täckning tycker jag att den går mer mot medel vid täckning och BB creamen går att appliceras i ett andra lager med om man vill ha ett mer täckande resultat. Innehåller bland annat hyaluronsyra, nyponfröolja, trollhasselbladsvatten, sheasmör och extrakt från plommon för att lugna huden. Ingredienserna är 99 % naturliga. Det enda negativa jag kan komma på är att det endast finns en nyans som i och för sig är väldigt anpassningsbar men knappast fungerar på alla hudtoner. Betyg: 4,5/5

Intense Rehydration Energising Day Cream from Mossa, 50 ml and ca 169 SEK

Dagkräm som ska återfukta på djupet och ge lyster, innehåller naturliga oljor, hyaluronsyra och olika bärextrakt som havtorn, rowanfrukt och hallon, 99 % av ingredienserna är naturliga. Denna dagkräm marknadsförs till uttorkad och törstig hud, och är riktigt återfuktande precis som den lovar. Den ger även fin lyster, sjunker in snabbt i huden och passar bra som underlag för smink. För min del passar den perfekt som (en riktigt återfuktande) dagkräm, har testat den över natten men då blir den för lätt. Jag gillar denna och speciellt nu vintertid! Betyg: 5/5