Den ekologiska salongen Bruns i hittar man i Lund och i Malmö. Mitt i mot salongen i Lund händer det spännande grejer, där kokar de samman sinna schampo och Balsam. Jag har tyvärr inte haft nöjet att besöka salongen, men jag har däremot testa deras schampo och balsam nr 02 och det mina vänner har varit ett sant nöje!!!!!

Schampo

Ett milt och härligt krämigt schampo. Jag tar en klick och fördelar i håret sen sköljer jag ur sen upprepar jag proceduren en gång till och då får jag alltid till ett härligt lödder. Det är nu magin uppstår, mitt hår är fritt från knutar och rufs och det känns så mjukt och följsamt! schamponeringen ger samma känsla som ett riktigt återfuktande balsam! Känslan när håret är torrt är den samma helt otroligt vad bra mina torra tjocka lockar mår av det här schampot! Hur är det med min känsliga och torra hårbotten då? Jo den har aldrig mått bättre torrflagor och kli är som bortblåst!

 

 

Balsam

Balsamet är även det en riktig krämig historia! Jag tar en lagom klick och drar ut det över längderna. Jag ser bruns balsam som en extra lyxig efterbehandling som ger lite extra glans och vård. (Detta är pga att schampot i sig redan har gett en balsam effekt).

Bruns schampo och balsam är ren magi i otroligt snygga pump flaskor. Doften är mild och fräsch och beskrivs som: vått gräs, varma sommarnätter och kärlek.  Jag kan inte annat än att hålla med.

 

Brun’s har diffentivt fått till 2 riktigt fullpoängare!

sign

Läs om fler balsam och schampo jag har testat:

Madera schampo och balsam 

Lavera Hair PRO Repair Vårdande Schampo och balsam