Mitt hår är jättetjockt och lockigt. Lockiga hår är ofta torra och kräver ordentligt med fukt. Jag kör till och från med balsammetoden men nu har jag valt att testa både schampo och balsam från Madara.

Madara Nourish and repair Shampoo

“Ett vårdande schampo med nordiska nässlor och kvittens. Rengör varsamt och reparerar torrt och skadat hår.”

Ett vitt ganska rinnigt schampo med en örtig, nästan gräsliknande doft. Lätt att fördela i håret, skummar härligt och sköljs enkelt ur. Min hårbotten mår bra och mitt hår håller sig rent i flera dagar.

Tyvärr blir mitt hår supersträvt efter ursköljning och det krävs även en rejäl klick för att det ska räcka till  allt mitt hår. Det gör att flaskan tar slut rätt fort.

Pris 149kr

Betyg 4/5

 

 

Madara Nourish and repair conditioner

”Ett krämigt balsam med nordiska nässlor och kvittens som vårdar och reparerar skadat hår”

Ett krämigt balsam som doftar precis som schampot. Fördelas lätt över håret och mina torra lockar suger bokstavligen åt sig balsamet.

Håret som kändes strävt efter schamponeringen blir silkeslent och jag kan reda ut mina lockar under tiden jag har i balsamet. Känns otroligt fuktgivande, något som är a och o för en curly girl som jag. Tyvärr behöver jag även här en rejäl klick för att det ska räcka till hela håret.

 

Pris 149kr

Betyg 4,5/5

Jag har som jag nämnde ovan extremt mycket hår; därför är det värt att tillägga att det blir väldigt individuellt i bedömningen kring hur drygt ett schampo eller balsam är.

 

sign