Recension hårmask från Bruns. Nu kommer jag kröna ännu en magisk produkt som faktiskt förändrat mitt hår – nämligen hårmasken från Bruns. Galet bra är den, om jag ska rekommendera en produkt till håret som alla borde prova så är det absolut den här! Jag blonderar mitt hår vilket gör det både skadat och poröst, så mitt hår behöver fukt, fukt, fukt och hälsosamma oljor.

Bruns Hårmask, 350 ml, 349 kr. Den här krämiga hårinpackningen kommer i en fin burk och en matsked räcker att fördela i håret. Jag lägger masken i hela håret, från hårbotten till topparna, men det gör man ju som man vill med. Jag tycker oljorna och de fuktgivande ingredienserna liksom ger hårbotten en liten fuktboost med, välbehövligt men tanke på hur mycket man utsätter den för. Hur som helst blir håret mjukt, lent, återfuktat, luftigt och liksom underbart. Lätt att skölja ur och ingen risk att det blir för oljigt eller tungt som vissa hårinpackningar kan göra håret ibland. Älskar den här! Betyg: 5/5

Hårmasken finns i tre varianter: Nr 20 som doftar av rosor, Nr 22 som doftar citrus och Nr 23 som är oparfymerad.