Thayers är ett amerikanskt märke som funnits sen nästan ett sekel tillbaka och i sortimentet finns naturliga ansiktsvatten, deodoranter och hygienprodukter. Deras ansiktsmister har jag sett hos flera utländska bloggare och när jag fick tag på en själv på Wholefoods i New York så fick en ansiktsmist följa med hem.

Thayers Lavender Facial Mist, 237 ml, ca 110 kr. En generös, prisvärd flaska med en riktigt bra mist som ger ett moln av ansiktsvatten när man sprayar. Älskar! Ansiktsvattnet innehåller trollhasselvatten, lavendelvatten, glycerin och aloe vera vilket gör det riktigt återfuktande och dessutom doftar det riktigt gott av lavendel. Misten har funkar både i hudvårdsrutinen och även att fixera makeupen med. Designen är absolut i tråkigaste laget men jag tycker ändå effekten och prislappen gör att jag i alla fall kommer köpa på mig flera stycken nästa gång tillfälle ges. Riktigt fin ansiktsmist! Observera att ansiktsvattnet konserveras med hjälp av phenoxyetanol om du undviker det ämnet. Betyg: 4,5/5