En leave-in kräm eller serum efter hårtvätt är ett måste för mig nu för tiden, för att boosta håret med fukt och göra håret mindre frissigt och mer glansigt. Jag har testat denna från leave-in från amerikanska Reverie:

Reverie Milk – Anti-Frizz Leave-In Nourishing Treatment, 100 ml, 450 kr. Leave-in serum som motverkar frissigt hår utan att tynga ner det. Milk ska skydda och återfukta håret, samtidigt som det lämnar håret mjukt, silkeslent och glänsande. Den ska även reducerar kluvna toppar och ska passa alla hårtyper.

Det första man möts av är den örtiga doften som serumet har, en doft jag tror att man antingen gillar eller ogillar. Jag gillar den – den känns ändå fräsch och örtig på samma gång och serumet är enkelt att fördela i både blött och torrt hår. Jag har fin hår som är i behov av mycket fukt, och kan ösa på med serumet utan att håret blir fett eller tungt. Om du har tunnare hår så tror jag att en mindre mängd räcker bra. Håret lämnas mjukt, följsamt, återfuktat, mindre frissigt och med mer glans. Riktigt fint serum som räcker länge, ett av de bättre jag provat! Betyg: 4,5/5