Denna otroligt populära, ekologiska deodorant har jag testat i omgångar – en gång för några år sedan efter ett tips från en vän (gillade den inte då) och nu igen då jag känner att jag vill ge den en andra chans. Så här gick det:

c/o Gerd Unisex Deodorant, 60 ml, 199 kr. En torr, roll-on deo som ska bevarar den fräscha känslan hela dagen och motverka odör utan att irritera huden. Deon ska passa alla och ha en neutral, örtig doft. Okej – först och främst brukar mina armhålor inte tåla bikarbonat som den här deon innehåller men det har gått hur bra som helst! Deodoranten är (så klart) blöt när den rullas på i armhålorna och jag fick tips om att låta den torka innan man tar på sig kläder. Ibland har jag haft tiden och ibland inte, de dagar jag låtit den torka innan jag klär på mig så tycker jag den gett bättre effekt. Deodoranten håller verkligen bättre än de flesta ekologiska deodoranter jag provat – men den håller ändå inte riktigt måttet på mig. I slutet av dagen doftar jag tyvärr lite surt och svettigt utan att ha gjort något speciellt ansträngande. Jag är heller inte riktigt vän med doften av deodoranten som många beskriver som barr och skog. Deodoranter är ju otroligt individuellt – denna gick inte hem hos mig den här gången heller. Betyg: 3,5/5