Okej – nu ska vi gräva djupt i highlighters i och med vem kan leva utan dem idag? Vad gjorde vi ens före highlighters?!

Jag har fått tag på dessa till skönheter från Inika – Baked Mineral Illuminisor som är en pressad highlighter och Light Reflect Highlighting Créme, som är en krämhighlighter. Jag har hört så mycket bra saker om krämhighlightern och har verkligen varit nyfiken på att prova den. Den pressade highlightern är ganska nyligen lanserad för dem som föredrar tryckta puderprodukter. Låt oss titta närmare på dem!

Här ser du swatches av highlighterna – pressad vs kräm!

Bakad Mineral Illuminisor – En något lätt aprikosfärgad puderhighlighter som är så vacker. Den är skimrande med en glimt av glitter, den är även något pudrig i formulan men inget som stör mig. För en mer subtil look använder jag en fan brush och för ett mer intensivt resultat så applicerar jag highlightern med mitt ringfinger.

Light Reflect Highlighting Créme – En mer champagnerosa, kall nyans som är fascinerande. Krämhighlightern ger liksom ett metalliskt och skimmer, men på huden blir den en vacker highlighter och smälter verkligen väl med huden, en liten mängd räcker för den effekten. Denna highlighter ger en mer subtil och naturlig look på huden, du kan också blanda en liten mängd i din foundation för extra glow. Denna highlighter är för dig som vill ha en mer subtil, naturlig look.

Har du provat någon av highlighterna från Inika? Vad tyckte du? ♥