Jag tänkte att jag skulle skriva lite om företaget Loelle – de har ekologiskt blomvatten, tvål, lera och oljor i sitt sortiment som de väljer ut noga och dessutom samarbetar med kvinnokooperativ i Marocko. I sitt sortiment de har mest råvaror och kvaliteten är alltid på topp. Produkterna är mycket prisvärda för att vara ekologiskt och av hög kvalitet – älskar det!

loelle-almond-oil

Först ut har vi mandelolja som innehåller omega 3 och 6 och E-vitamin som fungerar återfuktande och mjukgörande. Detta är min allroundolja; den är bra som en ögonmakeup remover, som ett serum, ansiktsolja och massageolja.

loelle-rose-flower-water

Här är kanske min favorit av alla Loelle’s produkter; ekologiskt rosenvatten. Det är ett hydrolat, som är en biprodukt av vatten som uppkommer vid framställning av eteriska oljor av blommor och örter, köpt från ett ECO-certifierat kooperativ i Marocko. Rosenvatten neutraliserar pH-värdet i huden och jag sprayar detta vatten som en toner och som en settingspray över makeup.

loelle-argan-oil

Arganoljan är kanske deras bästsäljare – du kan känna att den är av hög kvalitet eftersom den typiska arganlukten nästan inte finns där. Den innehåller vitamin E som förhindrar ärrbildning, påskyndar läkning och lugnar irriterad hud. Jag använder arganolja i mina hårtopparna, som en inpackning, som en ansiktsolja och ibland på mina eksem. Arganoljan skördas och producerad av ett kvinnokooperativ i Marocko, certifierad av ECOCERT och USDA.

loelle-rosehip-oil

Nyponfröolja är en annan bra olja rik på vitamin A och essentiella fettsyrorna omega 3 och 6. Speciellt bra för skadad hud eftersom oljan reparerar, verkar fuktgivande och fungerar anti-aging. Jag använder denna för att behandla och reparera mina eksem fläckar och även som nattserum då och då.

loelle-avocado-oil

 

Loelle har också uppdaterat sin design, är den inte så söt?! En av deras nyaste oljor är ren avokadoolja som min hud verkar älska! Inte undra på när den innehåller mycket antioxidanter och bra fettsyror som är anti-aging och är bra för torr, skadad och mogen hud. Fungerar även utmärkt för torr hårbotten! Jag använder den mest på mitt torra ansikte och torra skalp.

Har du provat några produkter från Loelle? Vad tyckte du?