Meny

Livsstil

Skönhetsgodis!

Lite härligheter från https://www.naturligtsnygg.se/ som jag tänkt testa ♥

Halloj mina hjärtan!

FYFASIKEN vad den här veckan har rullat på bra, har fått iordning allt jag behövt om dagarna. Inget har missats och jag känner att det där inlägget på bloggen (senaste) har varit OTROLIGT hjälpsamt för att se vad för stora/små saker jag behövt fixa.

Nu har jag gått igenom 3 online möten den här morgonen. Jag har fått iordning i hallen med allt byggkaos, svärfar kommer till helgen för att måla WOOPWOOP! Sen är vi HELT KLARA ♥ Nu ska vi bara sälja stället (eller)? Nä vi får se vad som händer, här är så otroligt fint nu så lite halvt jobbigt och lämna allt jobb en lagt ner. Samtidigt vill jag SÅ GÄRNA ha hus.

Nåväl, ikväll blir det en välförtjänt bastukväll med kompisar (det har blivit en grej sen vår kompis flyttade till sin nya lägenhet, han har alltså ett spa).. Så torsdagar är bastuklubben, SÅ NAJS! Skulle jag någonsin köpa bostad i Malmö igen så hade det blivit just där han bor, fyfan vilket lyxställe.

Nä hörni, nu ska jag ladda om och mysa med min bebis katt så hörs vi snart igen

Livsstil

Veckans upplägg!

Bjussar på en sötdöd bild på vår kattunge Saskia ♥

Jag har känt mig otroligt överväldigad på den senaste tiden. Så jag tänkte återuppta det här med veckoplaneringar i bloggen. Lite för att påminna mig själv men även kul för er och se ungefär hur mina veckor ser ut ♥

Måndag: Zoom möte med INOS, möte med Jennifer, laga veckans måltider, en sväng bort till mitt showroom, ordna med mitt CSN, en tur till ikea och inhandla det sista vi behöver till hemmet.
Tisdag: Möte med Petra, seminarium, göra äppelmust.
Onsdag: Skriva recension, skapa min buyer persona (uppgift), veckostädning av lägenheten.
Torsdag: Seminarium, möte med Joanna i Kristianstad, online föreläsning med madara.
Fredag: Färdigställa min buyers persona samt recension.
Lördag: Håll Sverige Rent kampanj, fira min bästa kompis!
Söndag: Familjedag!

Sen kommer det alltid lite annat under dagarna som inte är planerat men här är iallfall ungefär veckans planer. Hoppas jag inte missat något nu och kan få lite lugn i huvudet ♥

Livsstil

Vandring i Mölle/Kullaberg!

Minns ni när det var så där SKITVARMT? Då var vi ute och vandrade.

Haha men det sköna var ju att vi ständigt befann oss under träd och gick bland berg. Så det var inte super jobbigt, OTROLIGT vackert måste jag få säga och rekommenderas STARKT att vandra där. Vi gick 1 mil om jag inte minns fel, familjen tog ett bad och jag agerade fotograf (såg så jävla skönt ut men ja, inga badkläder för min del). Kan även tillägga att det var inte HELT lätt att nå badplatsen, vi snackar bergsklättring LÅNGA TRAPPSTEG. Trodde jag skulle tuppa av på vägen upp.. MEN det gjorde hon inte.

Jag hade vela dra ut och vandra hela hösten, det är så MAGISKT med färgerna och den krispiga luften (jag föredrar kallare väder, måste vara norrlänningen i mig). Alltid en extra påse med ifall en hittar svamp eller skräp samt en god öl ♥

Gott folk, åk till den här platsen och ta sen en baguette på 2020mölle som förövrigt ägs av ingen mindre än Henrik Zetterberg (hockeyproffs). Kan även tillägga att baguetterna har associationer till hockey!

Hett hösttips ♥