Meny

Jaderoller- så skönt på kvällen!

Japp!
Som rubriken lyder, sååå skönt att dra en omgång med jaderollern på kvällskvisten. Inte bara det, den är så snygg och fullkomligt bra för hyn. Jag brukar låta den ligga på soffbordet för att påminna mig själv att köra en rullning i ansiktet, för oss rastlösa men lata! Jag funderar på att testa och ha den i kylen, vad tror ni om det? Borde ju vara rätt skönt för huden och få något kallt som rullar på den ♥

Yin Your Skins gua sha-roller är tillverkad av jadesten som enligt kinesisk medicin förbättrar njurenergin samt rengör toxiner och slaggprodukter ur kroppen. Jade anses vara särskilt bra för att sinnet och kroppen vid stress.”

Recension

Proppar mig full med vitaminer!

Såsom rubriken lyder! Nu jäklar ska det proppas med vitaminer hela vintern (ja hela tiden egentligen).

Min hy får dessutom ett helt annat glow på köpet (även om vitaminerna är främst för insidan så syns det väl på utsidan). På bilder ser ni ett gäng nyttigheter från Renée Voltaire som är en av mina ABSOLUT favoriter inom mat. Älskar i princip allt de gör, godis, mat, kakor, drycker osv♥

Så till frågan många nog ställer sig själva, hur äter man med pulver? Jo! Jag kör ner lite mindre än en tsk av varje pulver rakt i min smoothie. Jag slänger även ner det i mina bakverk (om jag t.ex. gör rawfoodbollar). Sen har jag även tagit för vana att slänga ner en tesked green mix i min klean kanteen behållare och så fyller jag på med vatten samt skakar. Perfekt på morgonkvisten efter kaffet.

Ekoappens Crowdfunding!

Vad tror ni jag gjorde i Torsdagsmorse? Satte mig direkt och investerade i Ekoappens crowdfunding. På bara 2 dagar så var fundingen redan uppe i 100%!
Passa på innan den stängs ner, investera och gör en bra sak för klimatet♥

”Ekoappen vill skapa en bättre värld och inspirera människor till att välja naturligt, ekologiskt och hållbart. Med sitt stjärnteam och dig, ska Ekoappen bli världens mest använda hållbarhets-app! 

Snart släpps Ekoappen 2.0 med fantastiska nyheter som skapar mervärde för både användare och företag. 

Med över 180 noga utvalda, hållbara företag och 12 000 nedladdningar, inspirerar Ekoappen till en mer hållbar vardag. 

Få erbjudanden och tips varje dag. Ekoappen är marknadsföringskanalen som kostnadseffektivt når medvetna konsumenter. Företag betalar 5995 kr per år. 

Var med och bidra till en mer hållbar värld och få något tillbaka – på kort och lång sikt.”

Klicka in dig på bilden om du vill investera, jag personligen tror väldigt strakt på konceptet och har gjort ända sen dag 1 när ekoappen dök upp på instagram♥