Meny

Livsstil

#hemmaklok eget rengörnings medel med citrusskal!

SÅ nu i hemmakloka tider så vill jag försöka göra det mesta själv! Och passande nog så har vårt rengöringsspray tagit slut.. Sen har vi även käkat en hel del apelsiner vilket i sin tur har resulterat i en hel del skal som blivit till övers. Så vi sparade alla skalen i kylen tills det var dags för en bach ♥

Receptet är inspiration från bästa ekotipset (som ni måste följa för fanken)!!

  • Skal från citrusfrukter (tror vi hade från ca 4-5 st sparade i kylen)
  • Ättikssprit
  • Vatten
  • Pyttelite diskmedel om du vill (några droppar isåfall)

Lägg skalen i en burk (utan fruktköttet) och full sedan med ättiksspriten. Slå på locket och vänta i en vecka. Sila av vätskan och fyll sedan en flaska och blir det plats över så fyll på med vatten. Droppa i lite diskmedel om du så önskar. Jag använde flaskan från ättiksspriten till att ha mitt medel i, super smidigt och snyggt (bra för oss plastbantare). En viktig detalj här ät att det INTE gå och använda på marmor!

Livsstil

Say hello to the home (eller lite hem iallafall)!

Halloj på er och GOD MÅNDAG!

Dagen för mig började halv 7 klarvaken, VARFÖR? I dunno men det är jävligt skönt och gå upp tidigt ♥
I helgen har det varit full rulle, vi har fixat med nilles mormors lägenhet och käka middag med svärisarna, vi har badat bastu och haft spakväll och vi har firat min ÄLSKADE brorsson.

Idag har det blivit fixardag för min del, städat, lagat mat, gjort granola och myst med vår ny rakade stackars katt (som ligger under täcket med mig nu, lilla bebisen)!

Dagens inlägg så bjuder jag på lite sneakpeaks från vårt hem som till 95% är hållbart inrett  ♥

Livsstil

Nya yoga/butik/kafé MOI i Malmö!

Jaaaa häromdagen så vart min käre man ledig, så då tog vi en mysig promenix på stan. Det blev frukost på MOI och WOW vilket fantastiskt mysigt ställe ♥
Jag tog en coffechino SÅ GOD, choklad rawkaka och en rabarber läsk! Min man är inte lika änvetyrslysten som jag själv så för hans del blev det en macka och kopp kaffe (haha)..

Idaaaaag så blir det en tur på stan, sen ikväll ska vi hem till vår kompis och hänga i hans spa! MHMM den ni, jag kom PRECIS på att jag borde ta med mig ansiktsmasker! YES det här kommer blir bra. Varför har vår kompis ett spa? Jo han har precis köpt en lägenhet där föreningen är smått rik? I dunno men dem har VINKÄLLARE?! SPA?! LUSTHUS?! PERSISKA MATTOR I KORRIDOREN?! Jo en drömförening.