Än en gång vill vi på Organic Beauty Awards tacka alla er som var med och röstade fram Årets Produkt 2017! Ni var över 2000 personer som var med och röstade fram den bästa ekologiska och naturliga hudvården. Och ni röstade svenskt – samtliga produkter i ”The Final Four” var svenska märken!

Låt oss nu presentera de fyra produkter som fick flest röster.

Som ni alla säkert redan vet så togs förstaplatsen hem av Maria Åkerbergs exklusiva Eye Creme More. Och det är väl knappast någon som tackar nej till en ögonkräm som dämpar svullnad och mörka ringar under ögonen – och som dessutom har en utslätande och uppstramande effekt på linjer och rynkor. JA TACK!

vinnare-arets-produkt

 

basta-harvardsserie-bruns

 

På andraplats kom ett relativt nytt svenskt märke. Bruns Frisörer i Lund anmälde sitt populära Balsam 03 till tävlingen, och det kammade alltså direkt hem silvermedaljen! Att balsamet blivit så populärt kan säkert förklaras med att det är en sann multiprodukt som kan användas både som balsam, ansiktsrengöring (tar bort smink snabbt och effektivt!) och är så milt att det kan användas även till de minsta i familjen.

 

 

 

 

OBA-Arets-produkt-2017-rosenserien-carrot-oil

 

 

 

På tredje plats röstade ni fram Rosenseriens gyllene Carrot Oil. En exklusiv, ekologisk morotsolja som ger huden näring och en fräsch lyster. En sann klassiker och en riktigt favorit i mångas skönhetsrutiner. Vem vill inte mata sin hud med näringsrika oljor från avokado, solrosor och vetegroddar?!

 

 

 

 

OBA-Arets-produkt-2017-Care-of-Gerd-unisex-deodorant

 

Produkten som hamnade på fjärde plats i tävlingen var C/O Gerds populära deodorant Unisex. Ursprunget från Jokkmokk sipprar igenom i denna ekologiska, barrskogsdoftande och säkra deo. En riktigt trygg norrlänning att ha under armen när det är dags för tuffa möten!