Har du testat den nya superoljan kaktusfikonfröolja? Den är fortfarande något av en nykomling här i Sverige. Men hyllningskören från de som var först ut att testa kaktusfikonfröoljan har varit extremt positiv. ALLA som testat är frälsta! 

I början av året lanserade svenska Loelle tre stycken nya produkter med kaktusfikonfröolja (Barbary Fig Seed Oil) som de tagit fram tillsammans med hudvårdsterapeuten Sara Nomberg. De tre nya oljorna blev snabbt favoriter hos våra kunder – och bloggarna lovordar ansiktsoljorna som gör underverk och hjälper till att fixa både fin lyster och problemfri hy! Och vem vill inte ha det?!?

Just nu kan du handla Loelles tre produkter med Barbary Fig Seed-oil till 20% rabatt – så härligt lyxigt!!! Klicka här för gå direkt till kampanjen.

barbary fig seed oil kaktusfikonfro olja loelle sara nomberg

 

Loelle Barbary Fig Face Serum innehåller ren kaktusfikonfröolja, och är otroligt näringsrik och vårdande. I våras vann den pris för bästa ansiktsolja/serum i Organic Beauty Awards 2017. Så välförtjänt!!!

Läs Hannah Sjöströms recension av serumet >>>

 

loelle sara nomberg face oil argan oil barbary fig oil kaktusfikon olja arganolja

 

Loelle Barbary Fig Face Oil är en ansiktsolja du kan använda dagligen, som innehåller arganolja spetsat med bland annat kaktusfikonfröolja. Den är rik på E-vitamin och ger en fin lyster till hyn!

Denna olja har både Hannah Sjöström & Veckans Eko testat och recenserat och gett höga betyg!

 

hair oil loelle argan olja kaktusfikon oljaLoelle Organic Hair Oil, är en olja för håret som innehåller flera vårdande och närande oljor förutom kaktusfikonfröoljan – som tillsammans gör ditt hår mjukt och följsamt utan att tynga ner det, den har också en ljuvlig doft som tillför det där lilla extra!

 

 

 

Klicka här för att komma till kampanjen och läsa mer om produkterna >>>

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>