Det är många som upplever att huden i ansiktet ”ballar ur” och blir obalanserad och känslig under sommaren. Hyn kan kännas både torr och stram samtidigt som man får utbrott av finnar och kvisslor. Orsaken är ofta att extra mycket tid utomhus med sol, bad, svett och duschar sliter på huden, samtidigt som solskyddskrämer blir ett extra lager som kan bli för mycket för att hantera för en ansträngd hud.

För dig som har känslig och obalanserad hy och vill göra en omstart nu i samband med jobbstarten kan vi rekommendera hudvårdsprodukterna från Pai Skincare som är speciellt utvecklade för känslig hud.

Pai är ett brittiskt hudvårdsmärke som har specialiserat sig på hudvård för alla med känslig hud: oavsett om man har problem med torr eller fet hud, om man har en ung eller mogen hy. Alla Pai’s produkter är tillverkade i London, av Pai’s eget forskningsteam som är experter på känslig hud. Deras produkter rekommenderas även om du har irriterad hud eller lider av eksem, rosacea, psoriasis och acne.

Många börjar använda produkterna för att komma tillrätta med känsligheter, och väljer att fortsätta använda produkterna både för att de hjälper mot det specifika problemet och för att de ger resultat för hela hyn.

Här kan du läsa vår guide till Pai Skincares olika hudvårdsserier för olika typer av känsligheter och obalanser >>>
Perfekt läsning för att ta reda på vilka produkter som är bäst lämpade för dig.