Tillhör du också skaran som drömmer om längre och fylligare ögonfransar? Då är det värt att testa det naturliga fransserumet LashFood Natural Eyelash Enhancher, som är världens första (!) ekologiskt certifierade ögonfransserum.

Lashfood innehåller en unik blandning av örtextrakt som stärker och vårdar ögonfransarna på ett naturligt sätt. En serie oberoende kliniska tester visar att många av LashFoods användare upplever att fransarna blir tätare, längre och fylligare efter endast 3-6 veckors användning.

Så här säger vår bloggare Hannah Sjöström som testat Lashfood och ger serumet högsta betyg:

hannah-mascara2”Efter ca 8 veckors användande (jag har försökt att komma ihåg detta varje kväll före läggdags), så märker jag att mina fransar inte bara har blivit starkare och tjockare, de har blivit någon millimeter längre. Man märker det ju främst när man målar på mascara, att fransarna verkligen har fått en boost! Detta är ett serum som certifierat enligt Ecocert, och man målar på det vid fransrötterna med en typ av eyelinerpensel. Svider inte i ögat och känns lätt och smidig att använda – det gäller bara att komma ihåg det! Är man konsekvent och använder det varje kväll kommer man att se resultat.”

Serumet är perfekt för dig som har glesa ögonfransar eller som vill få en mer intensiv look på dina ögonfransar. Det kan också användas för att stärka fransarna och minska slitage vid användning av lösögonfransar.

Klicka här för att komma till LashFood och handla bryn- och fransserum >>>