Ekologisk bryngel. Ja, vem kan leva utan bryngel nu för tiden? Inte jag i alla fall! Här testar jag en variant från Dr Hauschka:

Dr Hauschka Brow and Lash Gel 00 Translucent, 220 kr. Det här är en genomskinlig gel som kan användas för att forma ögonbrynen och eller fransarna. Gelen innehåller bland annat neemblad och ögontröst (en blomma för den som undrar) som vårdar brynen och fransarna.

Ja, men här har vi som sagt en genomskinlig gel med en perfekt borste för att forma både bryn och fransar. Jag har främst provat den som bryngel. Gelen blir transparent när den torkar och brynen blir inte krispiga utan mjuka och följsamma. Bryngelen klarar ändå av att forma brynstråna och hålla dem på plats större delen av dagen. Jag borstar brynen först i motsatt “växtrikning” så jag verkligen jobbar in gelen i brynen och formar dem sen hur jag önskar. Minus för den örtiga doften (som ju är en smaksak) och att jag hade önskat en lite längre hållbarhet – men den är ändå den bästa ekologiska, genomskinliga bryngelen jag testat hittills! Betyg: 4/5