I samarbete med Althea Hudvård & Livsstil

Jag hade nyligen nöjet att prova på Pure Cell Treatment hos Negin Aghili på Althea Hudvård & Livsstil. Negin som driver salongen och butiken tar hand om dig som besökare på ett holistiskt sätt där hon tittar och känner på huden, men kopplar även ihop insidan med huden och det mentala välmåendet. Negin fokuserar mer på att gå till botten med problemen än “quick fixes” och på detta sätt har hon arbetat sen 2004.

Hos Althea hittar du märkena Maria Åkerberg, Light of Nature, Annemarie Börlind, Bare Origins, Australian Bush Flower för att nämna några och i butiken finns förutom hudvård även kosttillskott, mineral- och blomessenser, ekologiska téer och hälsokost samt fair trade och ekologiska accessoarer och kläder. Värt ett besök om du är ute efter härlig rådgivning och ekoreko!

Men vad är då Pure Cell Treatment? Behandlingen är framtagen av svenska, ekologiska hudvårdsmärket Maria Åkerberg och utförs bland annat hos Althea. Behandlingen använder levande växtstamceller från rosenrot som krossas och används under behandlingen – ren näring i dess mest potenta form. Denna ansiktsbehandling ökar cellförnyelsen, stimulerar kollagenproduktionen, skyddar mot fria radikaler, ger lyster, ökar vitalitet och spänst. En riktigt bra behandling att boosta min hud med efter att den spårade ur i somras!

Vad blev resultatet? Jo, resultatet av behandling blev ett OTROLIGT glow och inte bara det – mina porer var synbart rengjorda och liksom blurrade? Så fantastiskt! Skillnaden var slående direkt och höll sig i flera dagar, en riktigt härlig behandling att boosta och stärka huden med. Love it!

Om du också är sugen på att ta hand om huden hos en professionell hudvårdsterapeut rekommenderar jag varmt Negin och Althea som hittas på Bergsundsgatan 16 (Hornstull) i Stockholm.

Just nu finns även ett erbjudande för er läsare – om du bokar en Pure Cell Treatment, 90 min, och anger koden Naturligt Snygg får du uppstramande produkterna Face Lotion More, 15 ml samt Royal Body Cream, 30 ml till ett värde av 198 kr på köpet. Erbjudandet gäller under oktober och november.

Här kan du boka behandlingen!