Om det är något jag ser till att ha det påfyllt året om av så är det läppbalsam – jag har några skramlandes i väskan, nattduksbordet och kontorsplatsen. Jag har hunnit testa en del genom åren och fastnar jag för ett så är det riktigt bra (enligt mig då hehe).

Weleda Skin Food Lip Balm, 8 ml, 89 kr. Denna ska råda bot på torra läppar, boosta med näring och lämna läpparna mjuka. Check på alla tre säger jag direkt! Man kan tro att denna ska likna originalet och vara mer som en salva, men icke! Denna är mycket bättre och passar perfekt till läpparna – geléaktig och lätt, men lämnar ändå ett återfuktande, glansigt lager på läpparna utan att bli klibbigt. Resultatet blir djupt återfuktade läppar och dessutom lite plumpande effekt kan jag tycka. Minus är dock den typiska Skin Food-doften av citrus, men om du gillar den kommer du säkert även gilla den här. På läpparna föredrar jag dock något sötare som till exempel vanilj. Överväger ändå att köpa denna igen för att effekten är SÅ bra. Snälla Weleda, ta fram en variant med vaniljdoft så är jag fullkomligt såld! Betyg: 4,5/5