IMG_3816

RMS Beauty Concealer “Un” Cover-Up in “00”, 5,6 gr, 415 kr:

En omskriven concealer av ekologiska oljor och vax som även kan användas som en foundation. Först tänkte jag att färgen kommer vara för mörk för mig då jag är väldigt ljus, men produkten anpassar sig efter hudtonen. I burken är produkten trög i konsistensen men så fort den appliceras på huden så smälter den in fint, bäst fungerar det att applicera med fingrarna eller en fluffig borste. Täckningen är också fenomenal – produkten täcker allt från mörka ringar till ilskna prickar. Jag skulle inte rekommendera denna som foundation då jag tycker att den blir för tung på huden i större mängd men som concealer gör den verkligen sitt jobb. Mycket dryg produkt! Perfekt för dig som har lite att täcka och vill ha en produkt som går snabbt att använda. Betyg: 4,5/5