Ge ditt hår en välförtjänt höstboost efter sommarens slitage! Den vårdande och naturliga hårvården från Less Is More är ett perfekt sätt att skämma bort håret på! 

 

Less Is More är ett österrikiskt hårvårdsmärke som är skapat av hårstylisten och frisören Hannes Trummer och kemisten Doris Brandhuber. Att det är framtaget av frisörer märks verkligen – kvaliteten på produkterna är förstklassig och ingredienserna naturliga och så långt det är möjligt även ekologiska.

Det som är så bra är att de har utvecklat schampon & balsam för de flesta hårtyper:

• Skadat & färgat hår –  Lindengloss-serien är utvecklad för färgat eller skadat hår som reparerar, skyddar och ger glans.

• Torrt, lockigt & tjockt hår – Mallowsmooth-serien är fuktgivande produkter för torrt, tjockt och lockigt hår.

• Irriterad, torr eller fet hårbotten –  Neem Scalp Relive-serien innehåller milda och skonsamma produkter som hjälper till att balansera torr eller fet hårbotten.

• Volym – Aloe Mint Volume-serien består av volymgivande produkter för tunt till normalt eller fett hår.

• Fukt för alla hårtyper  – Cajeput Pure Balance-serien är skonsamma, fuktgivande och mjukgörande produkter för alla hårtyper.

 

Naturlig hårstyling som vårdar håret: 

Missa inte heller hårstylingen från Less Is More. De  har ett brett stylingutbud med vaxer som ger glans och stadga, saltspray för struktur, ekologisk hår- och värmespray, vårdande serum och storsäljaren Flower Whip!

Här kan du läsa Linda Öhrströms betyg på alla stylingprodukter från Less Is More >>> 

 

Älskar stylingkrämen Flower Whip från Less Is More!

 

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>