Ekologisk hårvård. Nu när jag har lite längd på håret igen gillar jag att använda någon stylingprodukt i håret efter tvätt. Jag är kanske latast i världen nämligen och låter gärna håret bara självtorka.

Här har jag skrivit om vilken skillnad det trots allt blir när jag anstränger mig och stylar håret. Och så önskar jag att jag gjorde det varje gång, så slapp jag tvätta håret så ofta.

I vilket fall så älskar jag typen av stylingprodukt som jag bara kan krama in i håret och sen bara dra. Och detta, mina vänner är en sån produkt! Framtaget särskilt för dig med lockar, men jag har bara lite självfall i håret, och detta funkar bra, och den här produkten funkar även för dig med rakare hår.

 

Less Is More, Flower Whip, 150 ml, 269 kronor. Smidig plastflaska med kork som man lätt trycker ur lite av stylingkrämen. Detta är en närande kräm som ger textur till håret men också definition om man har lockar, och så verkar den anti-friss. Jag tar en klick som en gammal typ av enkrona i storlek ungefär och så kramar jag in i halvtorrt hår. Krämen är ganska fast, den rinner inte ur handen, och doftar friskt av ylang ylang, geranium och apelsin – riktigt trevlig doft!

När håret torkar blir det lockigare, mer sammansatt och definitivt mindre frissigt! Jag älskar den här, eftersom håret ser så mycket friskare, tjockare och mjukare ut. Mer volym, mer glans och mer “snygg frisyr”, utan att jag har gjort något mer än att krama in det i håret! De gånger jag sen blåser håret med denna i blir håret också amazing! Betyg: 5. 

less is more_minis

Älskar att nästan alla av Less Is Mores produkter finns som minisar – perfekt till resan! Kolla in här.

 

Läs mer: 

• Grymt schampo och balsam från Less Is More.

• Testat: hårstyling från Less Is More. 

 

English: This organic styling cream from Austrian brand Less Is More works wonders on my hair! Makes it fuller, shinier and takes away the frizz!