TÄVLING! Nu drar vi igång en ny tävling på vår Facebook-sida. Den här gången har ni chans att vinna två kompletta kit med svenska Moonsuns kroppsvårdsprodukter! Tänk vilken lyx att fira in hösten med svenska Moonsuns väldoftande och välgörande ekologiska produkter.

Klicka här för att vara med och tävla >>>

De två vinnarkitten består av följande produkter:

Moonsun Body Scrub – en härligt välgörande sockerskrubb som detoxar huden och lämnar den silkesmjuk. Uppfriskande doft av citrongräs.

Moonsun Body & Hair Soap – en multiprodukt för kroppen och håret i duschen + att den funkar finfint som ansiktsrengöring. Underbar doft av kryddig citrus.

Moonsun Bodylotion – en mjukgörande och fuktgivande kräm för hela kroppen som har en ljuvlig doft av citrongräs, lindblom och rosmarin.

Prisvinnande Moonsun Beeswax Bodyoil är en alldeles fantastisk bivaxolja med havtorn som är lätt att smörja in, doftar harmoniskt av lindblom och citrongräs och vårdar huden hela dagen.

Varje kit har ett värde på ca 1050 kr.

 

Tävlingen pågår på Naturligt Snyggs Facebooksida tom 12 september. Vinnarna kontaktas personligen och presenteras på Naturligtsnygg.se.

 

Till tävlingen >>>

 

Följ oss på Facebook >>>

Följ oss på Instagram >>>

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev OCH få 10% rabatt vid nästa köp >>>