Kampanj. Du har väl inte missat Maria Åkerbergs härliga höstkampanj: köp 100 ml-ansiktskrämer – och betala endast för 50 ml?!

Som om detta inte vore nog kryddar vi i helgen varukorgen för alla som handlar Maria Åkerberg-produkter för över 500 kr: ni får den populära ögonkrämen Eye Cream, 15 ml – helt gratis! Värde 129 kronor. Hur låter det? Vi tycker själva att det är ett erbjudande svårt att motstå!

I vårt sortiment finns närmare 250 produkter från Maria Åkerberg – & vi förstår om det ibland kan kännas svårt att välja rätt.

Därför presenterar vi här en lista på 10 stycken storsäljare, blogg-favoriter och prisvinnare från Maria Åkerberg:

1. Face Lotion More – framröstad till Årets Produkt i Organic Beauty Awards 2016 och en riktig klassiker. Nu på rea – köp 100 ml och betala endast 249 kr (+35% rabatt!)

2. Papaya Peeling – denna ansiktspeeling är en storfavorit hos såväl Hannah Sjöström som makeup-artisten Linda Öhrström. Och vi förstår dem – förutom effekten så doftar den som en exotisk dröm!

3. Lip Care Color Fabulous  – ännu en prisvinnare från Organic Beauty Awards. Detta vårdande läppstift har en härlig hallonröd nyans – perfekt till vardag och fest!

4. Neroil Freshener – för många kontorsarbetare är detta ansiktsvatten ett måste för att återfukta huden efter timmar framför datorn. Läs Mayas hyllning här!

5. Hair Therapy – en närande och återfuktande hårmask som gör underverk för slitet hår. Hyllas av bland andra makeup-artisten Linda Öhrström.

6. Dark Chocolate Scrub – bara namnet är ju oemotståndligt – och ja, vi är många som älskar att skämma bort oss med choklad på olika sätt!

7. Coverstick – en så smart concealer med två olika färger. Döljer och vårdar. Och vunnit pris som årets makeup-produkt i Organic Beauty Awards!

8. Olive Cleansing – en riktig kundfavorit är denna rengöringskräm med olivolja som effektivt tar bort makeup.

9. Saltdeo – denna doftfria deo är en klar kundfavorit hos många! Doftfri och effektiv!

10. Hair and body Schampo Energy – en grym multiprodukt för kroppen och håret. Älskas av många!

 

Klicka här för att komma till kampanjsidan >>>