Hårvårdsguide till John Masters Organics. På sommaren är det viktigt att skydda, återfukta och vårda håret mer än någonsin! Sol och bad sliter extra mycket på håret och gör det torrt, sprött, frissigt och blekt – känns det igen? Lugn – här kommer tips på hur du får till det där härliga håret i sommar!

Här är ekologiska hårvårdsprodukterna som räddar svallet i sommar:

john-masters-organics-rosemary-peppermint-shampoo-for-fine-hair

John Masters Organics Shampoo for Fine Hair >> För dig som har tunt, fint hår så är det här schampot en fröjd! Med lugnande, svalkande rosmarin och pepparmynta gör det håret rent, ger volym och stimulerar hårbotten.

 

JohnMasters_honey-hibiscus-sch.jpg

John Masters Organics Honey & Hibiscus Hair Repair Shampoo >> Här är schampot för dig med torrt och skadat hår. Honung, hibiskus och hyaluronsyra ger fukt, näring och styrka till håret.

 

John Masters Organics Conditioner for Fine Hair with Rosemary & Peppermint

John Masters Organics Conditioner for Fine Hair >> Ett återfuktande balsam till fint, tunt till normalt hår som ger håret näring och fukt – utan att tyngas ner eller bli fett. Rosmarin och pepparmynta ger glans och volym till håret!

john masters-hair damage

John Masters Organics Repair Hair Mask for Damaged Hair >> Superinpackningen för det torra, spröda och skadade håret! En fukt- och näringsbomb som tränger in på djupet och tack vare hyaluronsyra, honung och bacurismör blir håret glansigt och återfuktat igen!

 

John-Masters-hair-milk.jpg

John Masters Organics Rose & Apricot Hair Milk >> Ett leave-in balsam som gör håret mjukt, silkeslent och passar perfekt att använda innan du torkar håret. Leave-in balsamet ger håret lätt stadga, minskar friss och gör håret glansigt utan att tynga ner.

 

John Masters Organics Argan Oil - Travel Size

John Masters Organics Argan Oil >> Ren arganolja är en riktig multiprodukt – använd på kroppen och i håret för att ge lyster och glow, vårda och skydda.

 

Här hittar du all hårvård från John Masters Organics >>