Letar du efter inspiration när det gäller smink sommar 2022? Och vill ha tips på bra smink med naturligt innehåll? Här listar vi inspirerande looks som passar till alla sommarens fester; midsommar, grannens grillparty eller brorsans bröllop. Passande när du vill känna dig snygg utan att riskera rinnande smink i värmen eller tilltäppta porer efter en heldags minglande i solen.

 

Här är en enkel mini-guide till dig som behöver inspiration och tips till hur du kan variera din festliga look med naturligt och ekologiskt smink. Oftast behöver du inte särskilt många produkter på sommaren när solen gett dig härlig lyster. Däremot krävs det att du väljer produkter med omsorg. Sminket från Dr Hauschka är därför perfekt för just tillfällen som dessa, eftersom produkterna är naturliga och vårdande behöver du inte vara orolig att din hy ska bli ”kakig”, ojämn eller att sminket ska rinna av dig. Så scrolla ner för att spana in de 4 looks som kommer agera inspiration för oss i sommar!

natural-beauty-dsr-hauschka

”Natural Beauty” – smink som nästan inte syns

En enkel och galet fin look är att hålla dig så naturlig som möjligt men att ändå förstärka just dina vackra drag! Se till att få ögonbrynen på plats med transparent gel (funkar även på fransarna), Använd ett puder som jämnar ut din hudton men som ändå låter din naturliga lyster och solkyssta hy lysa igenom. Ett pudrigt rouge får dig att se sådär ljuvligt rosenkindad ut. Som en sommarbris på varje fest!

1. Dr. Hauschka Brow and Lash Gel 00 Translucent. >>>

2. Dr. Hauschka Compact Powder 01 Macadamia. >>>

3. Dr. Hauschka Blush Duo 01 Golden Apricot. >>>

 

roda lappar dr hauschka

”Coral & Caramel” – perfekta sommarfärger

En superfin kombo så här i sommartid är att kombinera ett korall-tonat läppstift med gyllene karamell/kola! Testa dig fram till ett rött läppstift som passar just dina färger och gå loss med karamelltoner längs globlinjen. Den här looken får pricken över i med hjälp av en riktigt härlig volymgivande mascara. Du kommer känna dig snyggast på kalaset!

1. Dr. Hauschka, Volume Mascara 01 Black. >>>

2. Dr. Hauschka, Eyeshadow Trio 04 Sunstone. >>>

3. Dr. Hauschka, Lipstick 11 Amaryllis. >>>

bronze glow look dr hauschka

”Bronze up”- satsa på naturlig lyster

En av de kanske allra mest klassiska looksen så här i sommartid är att bronza loss ordentligt! Glow och bronze är ju liksom som gjort för att du ska se ännu lite härligare ut. Med en nude-tonad läpp, bronzade kindben (och bronzer lite överallt där solen slår i ditt ansikte, tänk näsrygg, panna och tinning) och mörka ögon blir du festens mittpunkt. Kör en brun sotning och markerade bryn.

1. Dr. Hauschka Lipgloss 05 Cornelian. >>>

2. Dr. Hauschka Bronzing Powder 01 Bronze. >>>

3. Dr. Hauschka Eye and Brow Palette 01 Stone. >>>

 

Veckans fråga: Hur får jag min foundation att hålla hela dagen?

Här kan du signa upp på vårt nyhetsbrev och få 10% rabatt vid nästa köp >>>