När vinterkylan kommer är ett vårdande ansiktsbalm utan vatten den bästa produkten för känslig hy. Näringsrika ekologiska oljor och vaxer skyddar och mjukgör den mest utsatta huden i ansiktet, samtidigt som de lindrar irriterad hud. 

c/o Gerds 24/7 Skin Balm har snabbt seglat upp som ett riktigt populärt alternativ bland våra kunder – och vi fattar varför! Vintertid kan balmen användas som en skyddande ansiktskräm innan man går ut i kylan, och vill man inte använda den på hela ansiktet är tipset att smörja in kinder och näsa som är mest utsatta. Men självklart kan den användas året om på känsliga hudpartier, eksem och irriterad hud över hela kroppen.

24/7 Skin Balm är i det närmaste doftfri, och den innehåller enbart ekologiska ingredienser som jojobaolja, solrosolja och bivax från svenska Lappland som skyddar huden maximalt. Vid långvarig användning bör man ta kortare upphåll för att låta huden andas, eftersom de skyddande oljorna och vaxerna är feta och kan täppa till porerna.

Visste du att 24/7 Skin Balm ursprungligen utvecklades för små barn och hette Baby Balm? Men eftersom produkten blivit populär bland såväl stora som små har den fått ett nytt tydligare namn, och är nu en av de populäraste produkterna i c/o Gerds sortiment och älskas av såväl skoterförare i norr till småbarnsföräldrar i söder.

Mer läsning för dig: 

Upptäck ansiktsvården från c/o Gerd – här är en guide till din hudtyp >>>

Guide till Maria Åkerbergs Face Balms >>>

4 Weleda-favoriter som räddar torr vinterhud >>>