Lipgloss, lipgloss, vem kan få nog utav lipgloss. Lipgloss för mig är något jag kan ha mängder utav & vill bara ha mera i alla färger. Dock blir det alltid så att jag ändå håller mig till tre olika som jag använder mest hela tiden,även om jag har smink byrån full. Här nedan vill jag visa dig tre st som jag använder mest just nu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Denna rosa/röda-aktiga färgen är från Maria Åkerberg. Den ser ut att vara röd, men ger en en nyas som blandar sig med rosa. Ett rent lipgloss, med ok hållbarhet. Får applicera på några gånger, men ändå helt ok. Lipgloset heter Watermelon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Den här orange färgen är såå otroligt fin till sommaren. Den är peach & ger en orange lyster som piffar upp vilken look som helt. Älskar orange! Även detta lipgloset är från Maria åkerberg. Den håller relativt bra under en kväll & heter helt enkelt orange.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag har fått en besatthet av vinrött läppglans & läppstift. Den färgen passar mig väldigt bra, då jag har vinrött hår & mörka drag. Detta läppglanset är från Couleur Caramel och har en väldigt bra hållbarhet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Dessa tre lipgloss tycker jag fungerar till allt. Vardagslooken, sommaroutfiten eller sexiga dejten. Skulle jag vara tvungen att välja, då hade jag valt dessa tre och släng de andra. Maria Åkerbergs lipgloss är sådana som jag oftast har till vardags, medan Couleur Caramel är en som jag väljer att ha när jag vill vara extra fin & ge extra färg till min look.

De är alla rena & skonsamma för både dig & naturen. Vi kvinnor sväljer ju massvis med just lipgloss så fundera på vad du egentligen “äter”. Vilka är dina favoriter när det gäller lipgloss? Kommentera gärna! Kärlek Maya


 

Hi beauty!
So much to do and so little time. Sorry, but did not have time to translate. Kisses