Solkysst sommarhud kräver det perfekta sommarsminket och jag har valt ut mina ekologiska favoriter just nu från Maria Åkerberg!

maria åkerberg

Detta orangeklittriga Malibu lipgloss gjort på vegetabiliskt baserad bas av ricin- och kokosolja är min favorit till sommaren, då den ger lite lätt orange färg men med härligt skimmer och är dessutom återfuktande. Jag har flera stycken lipgloss från Maria Åkerberg, men denna är perfekt för sommaren.

Untitled design

Jag kan aldrig få nog av ögonskuggor, solpuder och skimriga rouge till sommaren. Allt ser ju så snyggt ut med solkyssthud.
1. Warm beige använder jag som bas, då den är matt och perfekt runt ögonen. 2. Warm shining apricot blandar jag med warm beige ibland om jag vill få en lätt rosa/apricot färg. 3. Summerburst solpuder är mitt alltiallo puder, som jag använder både till hela ansiktet, som rouge och även till lätt contouring. 4. Coral rouge är ett skimrigt rouge med mycket pigment, så man behöver bara en lätt touch. Ett perfekt rouge för rosiga kinder under sommaren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

2

På sommaren när jag blir brun älskar jag att sminka mig med allt som går i de färgerna, alltså brunt, beige, bronze etc. Jag brukar även blanda in grönt som förhöjer den bruna färgen en aning. 5. Spring green är en mild grön färg, som enligt mig är perfekt att blanda med alla bruna ögonskuggor. 6. Shiny amber den “bronziga” ögonskuggan som ger den där perfekta finishen för ögat. Jag är fullkomligt besatt av bronze och den är perfekt nu till sommaren tillsammans med summerburst solpuder. 7. Shiny mocca är  en naturlig nougatbrun nyans, som är perfekt för att ge ögat en djupare skugga och något jag använder efter att jag lagt på basen samt innan shiny amber. Sommaren tre must have ögonskuggor enligt mig!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Även om detta sminket är perfekt till sommaren så utgör flera stycken av dessa skuggor och lipgloss en bas i min sminkväska, och jag kombinerar dem med olika härliga färger.
Solpudret Summerburst är en limited editon så är du sugen på just den den spana in vår fantastiska webshop direkt. Jag älskar verkligen ekologisk smink och det ger ett minst lika bra resultat, om inte bättre, än ett “vanligt” smink. Stay beautiful puss & kram Maya


Hi you guys!
So sorry but this post is to long to translate. U have to use the translater on the site further down.
Big hugs Maya