I en värld där vi blir allt mer medvetna om vikten av att vårda vår kropp och miljö, har naturlig hudvård blivit mer och mer populärt. Organics By Saras hudvårdsprodukter erbjuder en möjlighet att vårda din hud på ett naturligt sätt samtidigt som du stödjer en mer hållbar och etisk skönhetsindustri. Då de använder ekologiska ingredienser och miljövänliga förpackningar kan du känna dig trygg i att ditt val av hudvård är hållbart.

Att vårda din hud är en handling av kärlek gentemot dig själv. Nedan delar vi tips på en hudvårdsrutin med produkter från Organics By Sara för dig med känslig hud, det finns fler alternativ på flera av produkterna för att du ska kunna anpassa hudvården efter din hudtyp.

 

En hudvårdsrutin med Organics By Sara

rengöringsolja känslig hud

 

Steg 1: Rengöring med rengöringsolja

Börja din hudvårdsrutin med Organics by Saras Cleansing Oil. Denna rengöring är en kombination av naturliga och mjukgörande oljor. Rengöringsoljan tar effektivt bort all smuts och makeup utan att torka ut huden. Massera in oljan på fuktig hud i cirkulära rörelser. Tvätta bort med en rengöringssvamp och ljummet vatten. Vi rekommenderar Facial Cleansing Sponge från Organics by Sara, men det funkar även med en muslinduk som du blöter i varmt vatten.

Organics By Sara – Cleansing Oil Sensitive Skin >>>

 

Steg 2: Djuprengöring med Ansiktsmask

Efter rengöring, unna dig en djuprengörande stund med Organics by Saras Powder Facial Mask Clean & Glow. Applicera ett jämnt lager över ansiktet och undvik ögonområdet. Luta dig tillbaka och låt masken verka i cirka 5minuter medan du slappnar av. Om du är extra torr kan du tillsätta några droppar ansiktsolja i masken. Skölj sedan av masken med varmt vatten och klappa försiktigt ansiktet torrt. Leran i masken hjälper till att avlägsna orenheter från dina porer samtidigt som de naturliga växtbaserade ingredienserna ger näring till huden.

Organics By Sara Powder Facial Mask Clean & Glow >>>

 

Steg 3: Återfuktning med Ansiktsolja

Nu är det dags att ge din hud en återfuktande boost med Organics by Saras Facial Oil. Detta är en skonsam och vårdande olja som mjukgör, balanserar och lugnar huden. Oljan är rik på näringsämnen och essentiella fettsyror som hjälper till att bevara hudens fuktbalans och ge en naturlig lyster. Applicera 3-5 droppar olja på dina handflator och klappa varsamt in den på ditt ansikte och hals. Du kan med fördel använda Organics By Saras ansiktsvatten Flower Water Lavender innan du applicerar oljan för att oljan enklare ska absorberas av huden.

Organics By Sara Facial Oil Sensitive Skin >>>

 

Steg 4: Intensiv återfuktning med ansiktskräm

Avsluta din rutin med Organics by Saras Facial Balm. Applicera ungefär en ärta i storlek på ren hud. Produkten kan även använda på torra läppar, händer eller annat område som behöver mjukgöring. Produkten kan med fördel användas som nattkräm för extra näring. Balmet innehåller flera välgörande vegetabiliska oljor såsom jojoba, baobab, nyponros, svartkummin och gurkört, tillsammans skapar de magi!

Organics By Sara Facial Balm Antioxidant >>>

 

 

Med Organics by Saras naturliga hudvårdsprodukter kan du skapa en välgörande rutin som inte bara ger din hud näring och fukt, utan också hyllar naturens kraft och vår planet. Genom att välja dessa produkter gör du ett medvetet val för din skönhet och hälsa samtidigt som du stödjer en mer hållbar skönhetsindustri. Ge din hud den kärlek den förtjänar med Organics by Sara!