I en värld där hållbarhet och miljömedvetenhet blir alltmer självklara val, har Bruns Products blivit ett framstående varumärke som står för kvalitet och hållbarhet! Företaget har visat vägen när det kommer till att tillverka produkter som är skonsamma mot planeten och samtidigt uppfyller hög standard för funktion och användarupplevelse. Bruns Products är ett klockrent exempel på ett hållbart varumärke!

 

”Ren hårvård som ger resultat och som lyfter dig och din naturliga skönhet. Skapade utifrån genuin kunskap om hår och djupa insikter om hårets betydelse för din självkänsla, din identitet och din personlighet. Det är stora ord, men som du redan vet: Fantastiska saker kan komma – från en fantastisk hårdag.” – Bruns Products

 

Svensktillverkat
Alla Bruns produkter är handtillverkade i Sverige med noggrant utvalda naturliga och ekologiska ingredienser som tillför fukt, vård och näring för både hår och hårbotten.

Grunden till Bruns
Grundarnas ambition att bidra till en helt ny syn på hårvård resulterade i att sortimentet sakta växte fram. Utifrån deras brinnande engagemang utvecklade de egna recept och egen tillverkning av produkterna. Recept som självklart var helt utan skadliga ämnen och onödigt fluff-fluff! Produkterna har en diskret och lyxig känsla.

Certifieringar
Med en vision om en hållbar framtid är produkterna gjorda med omtanke för dig som kund, frisör och för vår gemensamma miljö. BRUNS Products är också Grön Salong certifierade – en certifiering med en garanti att produkterna inte innehåller skadliga eller riskfyllda ingredienser. Alla oparfymerade produkter är även certifierade av AllergyCertified.

Vanliga frågor – Bruns ger svaren

Varför skummar inte schampot?
Svar från Bruns: Detta beror på att det finns beläggningar på hårstråna. Håret är alltså inte ”riktigt rent”. Testa att göra en DETOX med hjälp av SCHAMPO nr04. Det tvättar bort de beläggningar som finns från t.ex. stylingprodukter, traditionella schampon eller andra påfrestningar på håret.
Traditionella schampon innehåller ofta starka tvättensider och även ibland salt för att skapa en riktigt löddrande effekt. Detta sliter på både hår och hårbotten. Därför innehåller våra SCHAMPO mildare tvättsensider.
I många så kallade gröna schampo finns tensiden Betain som skummar mycket. Denna har vi valt bort då den förekommer som både naturlig och syntetisk, ofta i en blandning. Vi undviker att jobba med den typen av råvaror och satsar istället på naturligt ursprung och ekologiskt certifierade där det är möjligt.

Hur gör jag en DETOX med SCHAMPO Nº04?
Svar från Bruns: Börja med att applicera SCHAMPO nr04 i torrt hår. Kliv in i duschen, tillsätt vatten och massera, skölj sedan ur. Upprepa denna process tills du har ett vitt fast skum där du kan vända handen upp och ner utan att skummet åker iväg. Det är tecken på att alla beläggningar är bort tvättade.
Håret kan kännas strävt och trassligt. Oroa dig inte! Applicera HÅRMASK nr20/22/23 i hela håret och låt verka en stund. Produkten återfuktar och du återfår ett mjukt och följsamt hår.
Bruns engagemang för miljövänlighet, kvalitet och etik visar att det är fullt möjligt att producera produkter som gynnar både människor och planeten. Genom att välja Bruns Products kan du vara en del av en rörelse som strävar efter att skapa en mer hållbar framtid!

Kan jag använda HÅRMASK som balsam?
Svar från Bruns: Det går fint att använda HÅRMASK som BALSAM. Om ditt hår börjar kännas tungt går du över till att använda balsam igen. Hårmasken kan liknas vid en ansiktsmask och balsam som en ansiktskräm.
Testa och hitta din egna hårrutin!

Klicka här för att komma till Bruns sortiment >>>