Har du upptäckt den amerikanska, ekologiska hårvårdsserien Rahua? Varumärkets namn – och tillika en av nyckelingredienserna i produkterna – är den rika rahuaoljan från amazonas regnskogar som både stärker och vårdar håret. 

I Rahuas prisbelönta sortimentet ingår schampo och balsam, stylingprodukter som hårspray, torrschampo och hårvax.

 

Här har vi samlat ihop 5 stjärnprodukter som Naturligt Snyggs bloggare är lite extra förtjusta i: 

 

Volymschampo och balsam

p1070023-1024x1024

Bloggaren Åsa Waak ger toppbetyg till volym-serien. Så här säger hon om Rahua Voluminious Shampoo:

”Ett schampo som ger en volymkänsla och fluffighet till ett ganska omöjligt hår. Håret känns riktigt rent utan irritation i hårbotten. Min hårbotten har dessutom blivit lugnare, och jag kan låta det gå ungefär tre dagar mellan tvättarna numera.” 

Och så här skriver hon om Rahua Voluminious Conditioner:
”Balsamet känns krämigt och har en härlig doftkombination av citrongräs och lavendel! Jag låter det sitta i lite längre än vanlig balsam, då blir det som en inpackning till mina bångstyriga toppar. Känns lite som väldoftande vispgrädde faktiskt! Håret känns följsamt utan någon känsla av tyngd.”

 

Stylingkräm för lockigt hår

harstyling-1024x686Skönhetsgurun Hannah Sjöström hyllar Rahuas Control Cream Curl Styler såhär:

”Denna kräm är lätt att krama in i halvtorrt hår och håret får genast stuns och spänst i självfallet. Men det som är extra bra är att håret verkligen återfuktas. Jag gillar att den får håret att dels kännas mindre torrt, men också att håret får fin stuns och att lockarna är liksom sammansatta och ev frizz är borta!”

 

Torrschampo

p1070028-e1541410880251 (1)

 

Åsa Waak hyllar även Rahuas torrschampo – så här är hennes omdöme:

”Len och fräsch doft men framförallt så ger det håret massor av volym och textur. Jag uppskattar också känslan av naturlig renhet torrschampot ger. Helt utan konstgjorda syntetisk känsla som tyvärr allt fler torrschampon ger. Helt klart det bästa torrschampot som jag använt! Det här är en produkt som får flytta in på heltid hemma hos mig!”

 

 

 

Schampo Classic

rahua-e1538644585608

Hannah Sjöström har också utsett Rahua, Classic Shampoo till ett av sina 9 bästa ekologiska schampon. Så här beskriver hon produkten

”Den här fina plastflaskan med snäpplock innehåller en gyllene gelé som doftar varmt och örtigt av Palo Santo (Bursera graveolens). Det är lätt att fördela schampot i håret och det blir lätt lite löddrigt. Otroligt härligt i håret, gör rent, ger glans och håller håret otroligt fräscht länge.” 

 

 

Mer läsning för dig: 

Till kampanjen: 20% rabatt på allt från Rahua >>>

Hannah Sjöström: Mina 9 bästa ekologiska schampon >>>

Återfuktande hårvårdsnyheter från Rahua >>>